Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Έβρου Σουφλίου ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης μετά την «τεσσάρα»

Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ μετά την ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, που δεν θέλησε να κάνει καν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην Ορεστιάδα για να καλύψουν τον αγώνα του Έβρου Σουφλίου με την Καλαμαριά.

Τελικά, ο πολύπειρος τεχνικός είχε λάβει ήδη από το ημίχρονο την απόφασή του, βλέποντας την ομάδα του να δέχεται τρία γκολ σε 13 λεπτά και να βρίσκεται πλέον σε δεινή βαθμολογική θέση με μόλις πέντε βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το χειρότερο είναι ότι ο Έβρος Σουφλίου έχει στην συνέχεια ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και πολύ κρίσιμο με εντός έδρας αναμέτρηση με Κοζάνη, εκτός έδρας με Εθνικό Σερρών, το μεγάλο ντέρμπι με Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ ακόμα δεν έχει κάνει ρεπό και θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στο Χαριλάου για να αντιμετωπίσει τον αήττητο και απόλυτο φαβορί Άρη.

Επομένως, είναι εξαιρετικά πιθανό αν δεν πάει καλά και τις επόμενες αγωνιστικές, να χαθεί νωρίς το τρένο της παραμονής αν και δεν έχουμε συμπληρώσει καν το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης αισθάνθηκε ότι χρειάζεται ένα σοκ για να ξυπνήσει η ομάδα και αυτό επιχειρείται με την παραίτησή του.

Η απόφαση λέγεται ότι ελήφθη με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Πλέον ο Έβρος Σουφλίου καλείται άμεσα να βρει αντικαταστάτη ώστε να προλάβει, να έρθει, να γνωρίσει παίκτες, να τους προπονήσει και να κατεβάσει την ομάδα στα επόμενα επίσημα παιχνίδια. Κυρίως όμως να έχει προλάβει να ενσωματωθεί στην οικογένειά της και να δώσει από τον πάγκο την δική του μάχη στα ματς που θα κρίνουν την παραμονή.