Πρωτοφανές κίνημα αθλητών και προπονητών υπέρ Μπανιώτη μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά του

Η τοποθέτηση του Κώστα Μπανιώτη σχετικά με το σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ για το 2016 έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των αθλητών αλλά και των προπονητών. Αρκετοί από αυτούς δε διστάζουν να τοποθετηθούν και δημόσια μέσω των social media.

Ορισμένες από τις αντιδράσεις συνόψισε το sportsfeed, που όπως και το ThrakiSportS ανέδειξε σε μείζον θέμα την επιστολή του κομοτηναίου πρωταθλητή. Αναλυτικά:

Μαρία Σωτηρακοπούλου (προπονήτρια Περικλή Ιακωβάκη) Μπράβο Κώστα χαίρομαι που ακούστηκαν αλήθειες που κάποιοι απέκρυψαν. Καλή συνέχεια σε σένα και το προπονητή σου δεν λέω καλή δύναμη γιατί έχετε τόση που βοηθάτε και μας.

Κατερίνα Δαλάκα (πρωταθλήτρια 400μ.εμπ.) Κώστα Μπανιώτη χαίρομαι που είμαι φίλη σου.

Αναστασία Καρακατσάνη (πρωταθλήτρια 5.000μ./10.000μ.) Ανυπομωνώ για την απάντηση της ομοσπονδίας. Κώστα Μπανιώτη είσαι ένας και μοναδικός!

Κατερίνα Κυριακοπούλου (πρωταθλήτρια ύψους) Ακριβώς όμως!

Στέφανος Μάμαλης (προπονητής) Μπράβο Κώστα. Απλά και τίμια μπράβο.

Ολυμπία Πετσούδη (πρωταθλήτρια 100μ.εμπ.) Κώστα Μπανιώτη, δώσε αγόρι μου!

Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (μέλος του ο Κώστας Δουβαλίδης) Αξίζει να το διαβάσετε, θα δείτε συγκεντρωμένα όλα τα λάθη το ΣΕΓΑΣ στον σχεδιασμό του 2016!

Μίλτος Τεντόγλου (πρωταθλητής μήκους) Well said!

Ηρώ Πιντή (πρωταθλήτρια 400μ.) Δεν χωράνε λόγια… Όλη η αλήθεια μέσα σε αυτήν την επιστολή του λατρεμένου, ηθικού και «ειρηνικού πολεμιστή» Κώστα Μπανιώτη. Αφιερώστε λίγα λεπτά και διαβάστε το!

Νίκος Βαρσάμης (προπονητής) Συνυπογράφω.

Γιώργος Πατούλιας (παλιός πρωταθλητής) Μπράβο ρε Μπανιώτη πέστα, γιατί αυτός ο χώρος είναι για άντρες…Ξυπνήστε… με τον δικό σας ιδρώτα κρατάνε τις καρέκλες…

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΝΙΩΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ