Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ: Πρεμιέρα με νίκη για τους Νέους της Ξάνθης απέναντι στον Έβρο(+photos)

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισαν με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Έβρου κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ στην «χορταστική» αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 11’ άνοιξαν το σκορ μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μπόρις Μπούρντιν που με σούτ από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Έβρου. Οι Ξανθιώτες ανέβασαν την απόδοση τους πίεσαν ψηλά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του πρώτου μέρους χάρις την έμπνευση του Θόδωρου Χατζηπατέρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συριτούδη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την συμπλήρωση 40’ λεπτών αγώνα.

Στην επανάληψη και ενώ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με εκατέρωθεν καλές στιγμές και έδειχνε να οδεύει στην ισοπαλία οι Ξανθιώτες χάρις σε κεφαλιά του Τζεμαλή Μπαργκάν στο 78’ πήραν το προβάδισμα, και στο 86’ κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη όταν μετά από παράλληλη μπαλιά ο αμυντικός του Έβρου Θεοδωρίδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Ελευθεράκη και Τζεβελεκίδη.

Νέοι ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Μανιάς, Πελτεκίδης, Χιώτης, Δασκαλόπουλος, Ξενιτίδης, Μπαργκάν, Μαρκοσιάν(46’ Χατζηκυριάκος), Μαμαλίγκατζης, Κιολείδης(46’ Παπαδόπουλος Δαβίδ), Χατζηπατέρας, Παπαδόπουλος Δημ.(64’ Ρεφίκογλου)

Νέοι ΕΠΣ Έβρου(Αθ. Ζησίδης): Συριτούδης, Τζουμάκας, Μαρούλης, Ιγνατιάδης, Θεοδωρίδης, Σαγκιρίδης, Καρακασίδης, Αλμετίδης(75’ Αλεξακίδης), Μαχμούτογλου(46’ Βράτζαλης), Μπούρντιν(56’ Ακίδης), Βεζάζης