Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ: Ισόπαλες στην πρεμιέρα οι Παίδες Ξάνθης και Έβρου(+photos)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχτηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων οι Παίδες της Ξάνθης και του Έβρου σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική αναμέτρηση.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οι παίκτες του Έβρου μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν σε τρείς περιπτώσεις, δύο με σούτ του Βουτσά και μία με σουτ του Βλάχου. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους και δίκαια χάρις σε κεφαλιά του Παύλου Λογαρά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βουτσά πήραν προβάδισμα στο σκορ με την συμπλήρωση 35’ λεπτών αγώνα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού στην πρεμιέρα του στον πάγκο των Μεικτών ομάδων μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένα να αποφύγουν την ήττα , και μετά την μεγάλη στιγμή με το οριζόντιο δοκάρι στο φάουλ του Μπάτζιου στο 49’, κατάφεραν με την συμπλήρωση 70’ λεπτών αγώνα να σκοράρουν χάρις σε ωραίο σουτ του Νεκτάριου Κοτόπουλου. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την συμπλήρωση των 80’(στο πρωτάθλημα παίδων παίζουν δύο 40’ λεπτά) παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, που ξεκινάν τις προσπάθειες του στον πρώτο όμιλο με 1 βαθμό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γκράνα και Τζεβελεκίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παίδες ΕΠΣ Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Καρά Ισμαήλ, Μπαργκάν, Μπάτζιος, Μπαζοίδης, Βασιλειάδης, Κοκκάλας(48’ Μολώνης), Μανίσογλου, Νομικός, Κοτόπουλος, Ευθυμιάδης (76’ Κυρλίδης), Γκασπαριάν

Παίδες ΕΠΣ Έβρου(Αθ. Ζησίδης): Ζιούτης, Σακαλάκης, Σιδηρόπουλος, Παπαδάκης, Τσιτσεκίδης, Λογαράς (67’ Καντελτζής), Τσιρούδης (73’ Σιγρέκης), Βλάχος, Βουτσάς, Μάτσας(60’ Μπανταλίδης)