Ο Εβρίτης κυβερνήτης που αποτελεί το γούρι του Ολυμπιακού σε όλα τα εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα ταξίδια της επιστροφής του Ολυμπιακού μετά από νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ευχάριστα κι όπως είναι φυσιολογικό, έτσι ήταν και οι πτήσεις από το Λονδίνο πριν τρεις εβδομάδες αλλά και αυτή από το Ζάγκρεμπ, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε αυτό, πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν ένας… Θρακιώτης, ο μόνιμος κυβερνήτης του εκάστοτε τσάρτερ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια Ζήσης Πεχλεβανούδης

 width=Ο εκ Μεταξάδων Διδυμοτείχου κάπτεν, ένας από τους πιο έμπειρους που έχει στον στόλο της η Aegean, φημίζεται για τους «επικολυρικούς» λόγους που βγάζει κατά την αναχώρηση και την επιστροφή των πρωταθλητών Ελλάδος από τα διάφορα ταξίδια τους. Τόσο στην πτήση πριν τον αγώνα πριν τον αγώνα όσο και στο ταξίδι της επιστροφής από την Κροατία μετά και την μεγάλη νίκη που κατάφεραν επί της Ντιναμό, ο θρακιώτης πιλότος δεν άλλαξε  τον κανόνα.

Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τους παίκτες και τον προπονητή για τις νίκες σε βάρος των Άρσεναλ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ντιναμό, τους διαβεβαίωσε ότι χάρη σε αυτούς «είναι υπερήφανοι όλοι οι Ολυμπιακοί ανά τον κόσμο». Μάλιστα, αυτή τη φορά ο θρακιώτης κυβερνήτης του αεροσκάφους επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού: μια μεγάλη ερυθρόλευκη σημαία της πειραιώτικης ομάδας.

Κατά την είσοδο στο αεροσκάφος, τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών  περίμεναν δυο πανέμορφες αεροσυνοδοί. Ο λόγος για την ωραιοτάτη και sic Θεσσαλονικιά, Xριστίνα Λαζαρίδου, παρέα με την εορτάζουσα Ηπειρώτισσα, Μαριάνθη Τακλάκογλου, τις οποίες φωτογράφισε (μαζί με τον κάπτεν Ζήση Πεχλεβανούδη) ο κομοτηναίος απεσταλμένος του Sport24 και πάντοτε φίλος και συνεργάτης του ThrakiSportS Στέφανος Λεμονίδης, με φόντο την ερυθρόλευκη σημαία του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια και μέσα σε κλίμα ευφορίας, σερβιρίστηκε ένα ποτήρι με σαμπάνια σε όλους, αν και ο Σίλβα δεν επιτρέπει συνήθως στους παίκτες να πιουν αλκοόλ. Αυτήν την φορά ωστόσο επιτράπηκαν οι εξαιρέσεις για να γιορταστεί η περίσταση. Και όλα αυτά φυσικά με την ανάγνωση των τριών φιλοολυμπιακών αισθημάτων αθλητικών εφημερίδων “Φως”, “Γαύρος” και “Πρωταθλητής”.

 

 width=