Γ’ Εθνική: Οι τρεις νικητές του πρωτότυπου διαγωνισμού της Ασπίδας Ξάνθης

Τους νικητές του ιδιαίτερα πρωτότυπου διαγωνισμού που έβαλε ανακοίνωσε η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, με τους τρείς νικητές να κερδίζουν δωρεάν είσοδο στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αγία Βαρβάρα στο «Χριστίνα Χριστοδούλου» του Ευμοίρου.

Ο διαγωνισμός είχε να κάνει με το πόσους πόντους θα πετύχει απέναντι στην ΧΑΝΘ ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης. Ο Στεφανίδης με τους 13 πόντους που πέτυχε στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης έδωσε την δυνατότητα σε τρείς φίλους της Ξανθιώτικης ομάδας που μάντεψαν σωστά να κερδίσουν μια δωρεάν πρόσκληση για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα. Οι νικητές είναι οι Γιώργος Κόπανος, Νίκος-Άρης Ζουρνατζής και Μουτζεχίντ Κάλφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

13 ήταν οι πόντοι που έβαλε ο αρχηγός μας στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΧΑΝΘ. Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι Γιώργος Κόπανος,nikos aris zournatzis και moutzechit kalfa οι οποίοι κερδίζουν μια δωρεάν είσοδο στον κυριακάτικο αγώνα.
Τα ονόματα των νικητών θα είναι στην είσοδο του Ευμοίρου στον αγώνα απέναντι στην Αγία Βαρβάρα. Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές. Να είστε έτοιμοι για νέους διαγωνισμούς σύντομα»