ΕΠΣ Ξάνθης: Κέρδισε το Μυρωδάτο και έμεινε μόνος πρώτος στην Β’ ο Παύλος Μελάς Κουτσού

Με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση του Παύλου Μελά Κουτσού και τις Δόξας Μυρωδάτου ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κουτσού το απόγευμα της Τετάρτης ο Παύλος Μελάς ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1, με την ομάδα του Παναγιώτη Καμαράκη να σημειώνει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και να συνεχίζει αήττητη την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 17’ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Κούτρα, το πέναλτι κέρδισε ο Τσαριτσάκης που ανετράπη από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και μόλις δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με σουτ του Γλέα. Όμως στο 29’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από ωραία συνεργασία ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού έκανε το σουτ με τον αμυντικό της Δόξας Μαρίνο Καρατζόφ να προσπαθεί να διώξει την μπάλα πάνω στην γραμμή και τελικά να σημειώνει αυτογκόλ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς αν ο Χαϊδαρίδης δεν νικούσε από τα 11βήματα των Χρήστο Λαζαρίδη που κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι για την ομάδα του.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πολύ κακό με αρκετές διακοπές και την ένταση να μην λείπει. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Κώστα Κωνσταντινίδης και Δημήτρη Κηλικιώτη.

Παύλος Μελάς Κουτσού(Π. Καμαράκης): Τσικάκης, Μπίρτσης, Κούτρας Ν., Παράσχου, Κανατσίδης, Καλτσίδης, Τσαριτσάκης(70’ Μιχαηλίδης Κ.), Χαλίλ Ιμπράμ (86’ Πορφυράκης), Κούτρας Χ. (83’ Μπάτζιος), Λαζαρίδης, Κουμψάκης

Δόξα Μυρωδάτου(Ν. Κριεζής): Χαϊδαρίδης, Κουντουράς, Γάνος, Καρατζόφ, Τερζάκης, Κουτρέλη, Αβραμίδης, Τελκερίδης, Κονωνάς, Γλέας(46’ Σταγώνης), Εμίνογλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1, Π. Μελάς Κουτσού    12   (17-3)

2, Κεντητή   9   (13-9)

-. Κεσσάνη Ερασμίου   9   (6-3)

4, Δόξα Μυρωδάτου     7 (10-5)

-. Άτλας Σελίνου   7   (6-4)

6, Ορφέας Ν. Αμισσού   6 (12-9)

-. Ερ. Αστέρας Σελέρου(3) 6 (6-7)

8, Ελπίδες Ξάνθης   4 (6-10)

-. Μέλισσα Ξάνθης(3)     4 (2-1)

10, ΠΑΣ Φιλίων 0   (5-13)

-. Απόλλων Ξάνθης(3)*   0   (3-1)

-. Ατρόμητος Χρύσας   0   (3-16)

13, Ελπίδα Σουνίου(3)*   -3

*Ο Απόλλων Ξάνθης έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση -2 βαθμών, ενώ η Ελπίδα Σουνίου με -4.