H εκδήλωση του ΟΠΑΠ και της Ακαδημίας του ΑΟ Βιστωνίδας(+photos)

Μία μέρα μετά την εκδήλωση του προγράμματος «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» του ΟΠΑΠ στο Ξενοδοχείου Elisso για την Ακαδημία «Ευστάθιος Τοροσίδης» του Άρη Πετεινού(Θυμηθείτε ΕΔΩ), πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση με την δεύτερη εκ των τριών Ακαδημιών που έχει επιλέξει από την Ξάνθη ο ΟΠΑΠ, η Τρίτη είναι η Skoda Ξάνθη, την Ακαδημία της Βιστωνίδας στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Φελώνη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης ενώ αρκετά μεγάλη ήταν και η παρουσία των γονέων που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση του Αθλητικού διατροφολόγου του ΟΠΑΠ Δημήτρη Πατίκα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης, ενώ τον λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, που τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων δράσεων. Τέλος τον λόγο πήρε ο Αθλητικός Διατροφολόγος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Πατίκας που ανέπτυξε το βασικό θέμα της εκδήλωσης, δηλαδή την σημασία που έχουν θέματα υγείας, ψυχολογίας και διατροφής στην σωστή παιδαγώγηση των παιδιών των Ακαδημιών τονίζοντας και την σημασία που έχει το μότο της ΟΠΑΠ “Σήμερα αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: