Με δίμετρο βούλγαρο πασαδόρο ενισχύθηκε ο Ηρακλής ενόψει της πρεμιέρας με την Ορεστιάδα!

Mε νέο πρόσωπο στην σύνθεσή του θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League το ερχόμενο Σάββατο ο Ηρακλής ως αντίπαλος του ΑΟ Ορεστιάδας στο “Νίκος Σαμαράς”.

Πρόκειται για τον βούλγαρο πασαδόρο Τσόνο Πέντσεφ (Chono Penchev) της πολωνικής Σκρα Μπελχάτοφ, την οποία γνωρίσαμε πριν δυο χρόνια για τα καλά ως αντίπαλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο CEV Cup, ο οποίος τυγχάνει μικρότερος αδελφός του Νικολάι και Ροζαλίν που είναι διεθνείς (τους βλέπετε και τους τρεις στην φωτογραφία).

Ο Τσόνο Πέντσεφ έχει γεννηθεί στη Φιλιπούπολη 11 Δεκεμβρίου 1994, έχει ύψος 2 μέτρα και θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους Βούλγαρους. Ο πολωνικός σύλλογος δέχτηκε να τον παραχωρήσει στον Ηρακλή ο οποίος τον θέλει για να ενιχύσει τη θέση μαζί με τον Στέλιο Πιπέργια.

Ο Χρήστος Πάτρας ήθελε έναν γρήγορο πασαδόρο που θα δένει στο μπλοκ και θα πιέζει και στο σερβίς και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του 21χρονου Βούλγαρου, που πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ορεστιάδα, έστω και χωρίς να πάιξει ούτε ένα φιλικό με τη νέα του ομάδα. Εάν βέβαια ξεκινήσει το Σάββατο κανονικά το πρωτάθλημα…