ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα των πρωτοπόρων της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με τον Αστέρα Αιγείρου

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι των πρωτοπόρων της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης, με τις Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Αστέρα Αιγείρου θα μάχονται στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν το απόλυτο στους τέσσερις αγώνες.

Ωστόσο η κορυφή είχε θέση μόνο για μία από τις δύο γηπεδούχες ομάδες και αυτή ήταν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που φιγουράρει στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, όσους και η περσινλη πρωταθλήτρια Δόξα Προσκυνητών, ενώ η Αίγειρος έμεινε στους 9.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά των δυο ημιχρόνων. Η Δόξα κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα σε αυτές στις στιγμές και να πάρει το τρίποντο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rodopisports, ήταν καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα , είχαν την περισσότερη κατοχή αλλά και τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα.

Σκόρερς ήταν οι Χατζηπαπάς και Κοσίης. Στο 4′ Ο Ντεμερτζίδης βρήκε καταπληκτικά τον Ξενοδοχίδη στο δεξί άκρο της άμυνας του Αστέρα, αυτός έκανε μια παράλληλη μπαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας και εκεί μόνος ο Χατζηπαπάς με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Γιαννακίδης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Κόσιη στα αριστερά και αυτός μπαίνοντας μέσα στα καρέ του Δημάκη έπιασε ένα δυνατό σουτ βάζοντας την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Μελανή στιγμή στο παιχνίδι ήταν οι τραυματισμοί των Πατρωνίδη και του Κόσιη στο δεύτερο μέρος. Στις κερκίδες του γηπέδου παραβρέθηκαν περίπου στα πενήντα άτομα. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γιάννης Τοπούζης με βοηθούς του  Μπέρμπερ και κα Ευγενίδου, που τα πήγαν πολύ καλά, μιας και το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης, Ντεμερτζίδης, Ξενοδοχίδης (65′ Μαυρόπουλος), Γαΐδας, Κοσίης (72′ Μπόζης), Γιαννακίδης, Χατζηπαπάς (79′ Χαλβατζής)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ (Κωνσταντινίδης): Δημάκης, Τσαγκαλίδης, Ρόιδος, Πατσαλής, Ζούκας, Τσορπίδης (52′ Παπαδόπουλος), Φωτιάδης, Τροκάνας, Πατρωνίδης (55′ Γιαννακόπουλος), Γεωργοσούλης, Κισσούδης (68′ Τουρασανίδης)