ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα της πρωταθλήτριας ΑΕ Διδυμοτείχου με την νεοφώτιστη ΠΑΕ Πενταλόφου

Η περσινή πρωταθλήτρια ης Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της ΠΑΕ Πενταλόφου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της A’ Kατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο των 9 βαθμών, αλλά και άλλους τρεις συγκατοίκους.

Η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη έχει σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με την Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου, το Άλεξ και τον Άρδα Καστανεών, που έχουν επίσης το ίδιο αποτέλεσμα. Αντίθετα, η νεοφώτιστη ομάδα του Πενταλόφου έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ένα βαθμό.

Στα του αγώνα, όπως καταγράφονται από το μπλογκ gipedatouevrou, η ομάδα του Πενταλόφου βρέθηκε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος με την κεφαλιά του Καδόπουλου και το σουτ του Καϊσίδη, που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ζλατάνη στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Τερτσούδη και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 55′ το σουτ του Δοϊνούδη κατέληξε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Φιλιππίδης απέκρουσε την κεφαλιά του Γιαννόπουλου. Στο 80′ η ΑΕΔ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιαννόπουλο, ο οποίος σημείωσε το πέμπτο φετινό του γκολ και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Στο 87′ η κεφαλιά του Ασπιώτη, ο οποίος είχε περάσει στο ματς έξι λεπτά νωρίτερα, πέρασε λίγο άουτ στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Κοντάρα και Παλαιοπάνη. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΔ έχει το ρεπό της ρεπό, ενώ η ΠΑΕ Πενταλόφου υποδέχεται το Άλεξ (25/10, 16:00).

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ζλατάνης, Κοτζά Αλή, Παπούδης, Τερτσούδης, Τζουμακίδης, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης (65′ Πρικάκης), Δαρβούδης (81′ Ασπιώτης), Κουρτ Τζιχάντ (60′ Γκατσιούδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές
ΠΑΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Φιλιππίδης, Γκαβανίδης, Καδόπουλος (88′ Βουζιανάς Αλ.), Μάτσιος, Τσομπανίδης, Χατζηαγοράστου, Μπαρμπούδης, Οικονομίδης, Νένογλου (80′ Σαρινούδης), Καλαμάτας (60′ Στεφανόπουλος), Καϊσίδης