Ο ΠΑΟΚ επόμενος αντίπαλος του Εθνικού στο Λιγκ Καπ, κέρδισε με… περίπατο τους εφήβους του Άρη

Χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ (με τους Εβρίτες Δημήτρη Γκαρά και Πέτρο Πέτρογλου στην σύνθεσή του) πήραν την νίκη στο… ειδικών συνθηκών παιχνίδι απέναντι στον Άρη που κατέβηκε με λύσεις ανάγκης και παίκτες από το εφηβικό τμήμα υπό τις οδηγίες του Κώστα Ναλμπάντη και όχι του Γιάννη Μέλκα. Ετσι θα είναι ο δικέφαλος αυτός που θα φιλοξενήσει τον Εθνικό την προσεχή εβδομάδα, για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Από το πρώτο σετ ο Δικέφαλος έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του παιχνιδιού, “καθαρίζοντάς” το με 25-14. Οι “κίτρινοι” προσπάθησαν να κρατηθούν από κοντά στο σκορ, ωστόσο, οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ δεν έδωσαν δικαιώματα.

Το δεύτερο σετ αποδείχθηκε πιο εύκολη υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να το παίρνει με 25 – 8. Μέσα σε είκοσι λεπτά (συνολικά μια ώρα και τέσσερα λεπτά παιχνιδιού) ο δικέφαλος κατάκτησε και το τρίτο σετ με 25 -16 και σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ από τον Άρη διακρίθηκε ο νεαρός εβρίτης Μούχλιας.

Οι “ασπρόμαυροι” πήραν την πρόκριση στους “8” εκεί όπου θα συναντήσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος “τσέκαρε” το εισιτήριο του μετά την νίκη επί της Ορεστιάδας με 3-0. Ο αγώνας αυτός θα είναι πρόβα τζενεράλε τόσο για ΠΑΟΚ όσο και για Εθνικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.