LIVE η Γ’ Εθνική: Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα. Για τις επόμενες ώρες μέσα από αυτήν την ανάρτηση θα δούμε την εξέλιξη στους δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης, αλλά θα ενημερωνόμαστε και για την εξέλιξη στους υπόλοιπους, εφόσον φυσικά έχουμε ενημέρωση.

Ωρα 15:25 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα (νίκη επί της Κοζάνης εντός και ήττα στις Σέρρες από τον εκεί Εθνικό), φιλοξενείται στην Πέλλα από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στην δεύτερη σερί έξοδό του μακριά από τον Έβρο.

Ωρα 15:28 Ο Εβρος Σουφλίου παίζει επίσης εκτός έδρας και στο δυνατό Αγιονέρι του Κιλκίς και φιλοδοξεί να πάρει τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς, αφού στον αγώνα του στην Καβάλα ηττήθηκε από τον ΑΟΚ. Εντός έδρας, όπως και ο Εθνικός έχει μια νίκη (επί Ηρακλη Αμπελοκήπων).

Ωρα 15:32  Άλλα πέντε παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα, στις τέσσερις δηλαδή. Πρόκειται για τα ματς Καβάλα – Άρης, Εορδαϊκός – Εθνικός Σερρών, Καμπανιακός – Κοζάνη, ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας, και Θύελλα Φιλώτας – Νέστος Χρυσούπολης. Ρεπό έχει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Ωρα 15:35  Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη την βόρειο Ελλάδα ίσως θέσουν σε κίνδυνο την διεξαγωγή κάποιων αναμετρήσεων. Ήδη φημολογούνται πολλά για τον αγώνα Καβάλα – Άρης, το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ωρα 15:38  Υπενθυμίζεται ότι από χθες έχει διεξαχθεί ο αγώνας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Καλαμαριάς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και την Καλαμαριά να γνωρίζει ακόμα μια ήττα.

Ωρα 15:43  Τον αγώνα Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα διευθύνουν οι Σιδερίδης από την Καστοριά με βοηθούς τους Κεντζιόπουλο (Καστοριάς) και Παπαδάκη (Ημαθίας)

Ωρα 15:45  Το παιχνίδι Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου θα διαιτητεύσουν οι Γκαραγκάνης, Βρούζος, Ζέρβας (Πιερίας)

Ωρα 15:51  Μόλις μάθαμε ενδεκάδα Εθνικού στην Κρύα Βρύση. Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Μπαρμπαγιάννης, Παρασκευάς, Τορομανίδης, Πελτέκης, Τσορμπατζίδης, Ερκάν, Τσέκος και Γωνιάδης.

Ωρα 15:54  Στον πάγκο για το Εθνικό είναι οι Αμπραχαμιάν, Τσακαλάκης, Κιριζάκης,  Βογιατζής, Ρομάριο,  Καραπατσιάς  και Κριεζής.

Ωρα 15:57  Το παιχνίδι Κρύα Βρύση – Εθνικός θα ξεκινήσει κανονικά, όπως μας πληροφορούν παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κάποια ενημέρωση από το Αγιονέρι, για το ματς Εθνικού Αγιονερίου – Έβρου Σουφλίου.

Ωρα 16:00  Αυτή είναι η προγραμματισμένη ώρα έναρξης όλων των αγώνων.

Ωρα 16:04  Ξεκίνησε κανονικά παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Ανθή Καραγιάννη ανάμεσα σε Καβάλα και Αρη.

Ωρα 16:08  Ανοίγει το σκορ η Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη με σκόρερ τον Μπρατσιάνι που πήρε την σέντρα από τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Χάρη Παππά, νίκησε στον αέρα τον Ξανθιώτη Πασχάλη Μελισσά και έγραψε το Καβάλα – Άρης 1-0

Ωρα 16:14  Ανοίγει το σκορ και η Δόξα Δράμας στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά με τέρμα του πρώην παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γαϊδαρτζή στο 11ο λεπτό.

Ωρα 16:15  Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση για κάποιο τέρμα στους αγώνες των δύο ομάδων της Θράκης.

Ωρα 16:16  Γκοοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Λίγα λεπτά μετά  την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα  οι Εβρίτες ανοίγουν στο σκορ χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Αμέτ Ερκάν. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ωρα 16:26 Γκοοοοοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Διπλασιάζει τα τέρματα του με γκολ του Θωμά Τσέκου  ο Εθνικός που κάνει αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2

Ωρα 16:33 Καταπληκτικό ξεκίνημα για το Νέστο Χρυσούπολης που ήδη έχει καταφέρει με δύο τέρματα να προηγείται στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα με 2-0,  με τέρματα των Ρετζέπ Χασάνογλου και Αντώνη Ζγκούρι.

Ωρα 16:42 Γκολ σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου, καθώς στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κοζάνη ενώ και στην Πτολεμαίδα ο Εορδαϊκός άνοιξε το σκορ απέναντι στον Εθνικό Σερρών. Το μοναδικό ματς χωρίς γκολ είναι αυτό στο Αγιονέρι μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του Έβρου Σουφλίου.

Ωρα 16:50 Συμπληρώνονται τα 45′ σιγά -σιγά στα παιχνίδια του 1ου ομίλου. Στο ημίχρονο ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας 0-1, Καβάλα – Άρης 1-0, Θύελλα Φιλώτα – Νέστος Χρυσούπολης 0-2, Καμπανιακός – Κοζάνη 1-0,  Εορδαϊκός – Εθνικός Σερρών 1-0.

Ωρα 16:52 Ημίχρονο στην Κρύα Βρύση. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2

Ωρα 16:54 Ημίχρονο στο Αγιονέρι. Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου  0-0

Ωρα 17:03 Έναρξη του δεύτερου μέρους στην Κρύα Βρύση, ακόμη 45′ λεπτά για να φτάσει ο Εθνικός σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ωρα 17:05 Έναρξη του δευτέρου μέρους στο Αγιονέρι, χωρίς σκορ ακόμη το ματς μεταξύ του Εθνικού και του Έβρου Σουφλίου.

Ωρα 17:13 Στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός κάνει δύο τα τέρματα του απέναντι στην Κοζάνη, ενώ στον Λαγκαδά η ΑΠΕ ισοφαρίζει την Δόξα Δράμας.

Ωρα 17:19 Γκολ στο Αγιονέρι. Ο Εθνικός Αγιονερίου ανοίγει το σκορ με τέρμα του Στεφανίδη κόντρα στον Έβρο Σουφλίου. Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου  1-0

Ωρα 17:21 Ακόμη τρία γκολ για τον όμιλο  των Θρακιωτών, με τον Καμπανιακό να κάνει τρία τα τέρματα του ενώ στην Πτολεμαίδα ο Εθνικός Σερρών ισοφαρίζει τον Εορδαϊκό. Γκολ και στον Λαγκαδά με τον Γαϊδαρτζή να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό τέρμα και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην Δόξα Δράμας.

Ωρα 17:23 Γκολ και στην Καβάλα με τον Άρη να ισοφαρίζει το παιχνίδι με τέρμα του Καπνίδη.

Ωρα 17:30 Γκολ στην Κρύα Βρύση. Μειώνει το σκορ η ομάδα του Απόλλων που καταφέρνει να σκοράρει σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  1-2

Ωρα 17:40 Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο στα παιχνίδια, και αν εξαιρέσει κανείς τα παιχνίδια σε Χαλάστα και Φιλώτα που δύσκολα θα αλλάξει κάτι ως προς το νικητή τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Ωρα 17:43 Με τέρμα του πρώην επιθετικού της Skoda Ξάνθη Μάουρο Πόι ο Άρης σκοράρει στην Καβάλα και παίρνει το προβάδισμα.

Ωρα 17:49 Γκοοοοοοοοοολ   για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Καθαρίζει το ματς στο 89′ ο Εθνικός με τέρμα το Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού του Γιώργου Κριεζή. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  1-3

Ωρα 17:53 Φινάλε σε Λαγκαδά και Καβάλα με Δόξα Δράμας και Άρη να παίρνουν τις εκτός έδρας νίκες με 1-2.

Ωρα 17:55 Τέλος αγώνα στο Αγιονέρι. Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου  1-0

Ωρα 17:57 Τέλος αγώνα στην Κρύα Βρύση μεγάλο διπλό για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  1-3

Ωρα 17:59 Φινάλε και στην Χαλάστρα, άνετη νίκη για τον Καμπανιακό επι της Κοζάνης με 3-0, μεγάλο διπλό και για το Νέστο Χρυσούπολης που κέρδισε με 0-2 την Θύελλα στον Φιλωτα.

Ωρα 18:00 Τέλος αγώνα και στην Πτολεμαίδα με Εορδαϊκό και Εθνικό Σερρών να μένουν ισόπαλες.

Μείνεται στο ThrakiSportS ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ απο τα παιχνίδια των δύο ομάδων της Θράκης, και αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα οι σκόρερ και η βαθμολογία της Γ’ Εθνικής μετά απο τρείς αγωνιστικές…