LIVE από το Στάδιο Καραϊσκάκη: Ελλάδα – Ουγγαρία 4-3 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Ουγγαρία για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την ουγγαρία.

Ωρα 18:43  Η Εθνική δεν έχει νίκη αλλά ούτε και βαθρό στην έδρα της, αλλά τρεις ισοπαλίες μόνο, η μία στον αγώνα της Βουδαπέστης (οι άλλες στην Φινλανδία και την Ρουμανία). Επίσης δεν έχουμε πετύχει καν γκολ στο καραϊσκάκη.

Ωρα 18:46  Λίγος κόσμος στο γήπεδο και πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Βασίλη Τοροσίδη να μένει στον πάγκο από τον Κώστα Τσάνα και τον πέτρο Μάνταλο να ξεκινάει βασικός.

Ωρα 18:49  Ενεκάδα αλλά και διάταξη για την Εθνική. Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Κίτσιου, αριστερό ο Σταφυλίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπασταθόπουλος και Μόρας, αμυντικά χαφ οι Ταχτσίδης και Σάμαρης, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα ο Πέτρος Μάνταλος και ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Ωρα 18:52 Κίραλι, Κάνταρ, Φιόλα, Λεάντρο, Μπουχάζ, Έλεκ, Τζούτζακ, Νέμεθ, Γκέρα, Μπόντε και Λόβρεντσιτς η ενδεκάδα για την Ουγγαρία.

Ωρα 18:55  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων στο άδειο από κόσμο Στάδιο Καραϊσκάκη

1′  Εναρξη του αγώνα

5′   Γκοοοοολ για την Εθνική. Γύρισμα του Κίτσιου με τον Φορτούνη να στέλνει την μπάλα στον Σταφυλίδη που σκοράρει, σε μια φάση όπου έχει συμμετοχή και ο Πέλκας. Πολύ ωραία συνεργασία και ανοίγει το σκορ η Εθνική. Ελλάδα – Ουγγαρία 1-0.

11′  Πολύ καλό ξεκίνημα για την εθνική, που πέτυχε το πρώτο της εντός έδρας γκολ σε αυτήν την προκριματική φάση, στην πρώτη ευκαιρία που είχε στον αγώνα.

15‘  Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην διάταξη της Εθνικής μας ο Μάνταλος χρησιμοποιείται ως δεκάρι και στα άκρα παίζουν οι Πέλκας και Φορτούνης.

22’ Μεγάλη ευκαιρία για τους Ούγγορυς. Από τα πόδια του Τζούτζακ και την προβολή του Μπόντε προ του Καρνέζη, στέλμνουν λίφο άουτ την μπάλα.

26′   Γκολ για την Ουγγαρία. Σκόρερ ο Λόβρενσιτς. Μετά από σέντρα του Χουγάζ, πήρε την κεφαλιά στην πλάτη του Σταφυλίδη και ισοφάρισε. Ελλάδα – Ουγγαρία 1-1

3ο’ Συμπληρώσαμε το ημίωρο με την Ουγγαρία να μας ισοφαρίζει και την εθνική να καλείται να δείξει χαρακτήρα.

32′ Ευκαιρία για την Ουγγαρία. Ο Τζούτζακ πάει να κάνει το σουτ και από διπλή κόντρα δύο παικτών της Εθνικής μας η μπάλα παίρνει επικίνδυνη τροχιά αλλά πάει τελικά έξω.

33′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Ούγγρους με την προβολή του Χουγάζ μετά από κόρνερ να βρίσκει σχεδόν το δοκάρι του Καρνέζη.

34′  Πρώτη αλλαγή αναγκαστική για την Εθνική. Εξω ο Σταφυλλίδης που τραυματίστηκε, μέσα ο Χολέμπας μέσα σε χειροκροτήματα από την εξέδρα.

42′  Κίτρινη και σε Χολέμπας για καθυστέρηση. Πιο πριν κιτρίνισε και τον Ελεκ.

44′  Ευκαιρία για την Εθνική. Εκτέλεση φάουλ Φορτούνη με τον Σάμαρη να μην μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά και τον Μόρα να κάνει ανάποδο σουτ πάνω στα σώματα. Στην αντεπίθεση ο Μόρας παίρνει κίτρινη για φάουλ.

45′  Δύο λεπτά εξτρά χρόνος ενώ η Εθνική γλιτώνει από δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση των Ούγγρων.

45+2′  Τέλος ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους ελλάδα – Ουγγαρία 1-1

46′  Εναρξη δευτέρου μέρους.

50′  Αξίζει να ανφέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες μικροεντάσεις με τους Ούγγρους οπαδούθς, με τα ΜΑΤ να έχουν πάρει θέση.

54′  Γκολ για την Ουγγαρία. Σκόρερ ο Νέμεθ με προβολή, προηγήθηκε πρώτη προβολή από ¨Ελεκ και εκτέλεση κόρνερ του Τζούτζακ. Ελλάδα – Ουγγαρία 1-2.

57′  Γκοοοοολ η Ελλάδα με σουτάρα του Ταχτσίδη από πάσα από τον Πέτρο Μάνταλο. Ελλάδα – Ουγγαρία 2-2!!!

62′ Ο Ταχτσίδης έκανε ένα ακόμα πολύ καλό σουτ, έχοντας κλέψει την μπάλα έξω από την περιοχή των Ούγγρων. Πέρασε έξω.

63′ Δεύτερη αλλαγή για την Εθνική. Εκτός αγώνα ο Παπασταθόπουλος και μέσα ο Τζανετόπουλος. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού περνάει πλέον στον Μήτρογλου.

66′ Σε δυο διαδοχικές φάσεις έγινε απειλητικός ο Μήυρογλου. Την πρώτη φορά η μπάλα περνά άουτ από το σουτ του, στην δεύτερη έχασε τον βηματισμό του.

69′  Δυο ευκαιρίες τώρα για την Ουγγαρία. Πρώτα με κεφαλιά του Έλεκ και μετά με σουτ του Τζούτζακ, ευτυχώς άουτ.

73′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Εθνική. Εκτός ο Μάνταλος, μέσα ο Κονέ

76′  Γκολ για την Ουγγαρία. Σκόρερ ο Νέμεθ αλλά το μισό γκολ ανήκει στον Καλμάρ έκανε ότι ήθελε την άμυνά μας περνώντας δύο παίκτες και ‘έσπασε’ την μπάλα στον Νέμεθ που απέναντι στον Καρνέζη είχε εύκολη δουλειά. Ελλάδα – Ουγγαρία 2-3

78′  Φωνές για πέναλτι από τον Μήτρογλου για την Εθνική αλλά δεν τον δικαιώνει το ριπλέι.

79′  Γκοοοοοοοοολ για την Ελλάδα. Ο Μήτρογλου ισοφαρίζει. Ο Χολέμπας έδωσε σε Ταχτσίδη, αυτός έβγαλε τρομερή κάθετη στον Μήτρογλου που απέναντι από τον Κίραλι δεν αστοχεί. Ελλάδα – Ουγγαρία 3-3.

80′  Η Ελλάδα πετυχαίνει σε ένα ματς όσα γκολ δεν είχε πετύχει σε όλο το τουρνουά εδώ και 14 μήνες.

86′  Γκοοοοοοοοοοοολ για την Εθνική Ομάδα! Σέντρα Χολέμπας και κεφαλιά Κονέ και ξέφρενα πανηγύρια παικτών στο Καραϊσκάκη. Ελλάδα – Ουγγαρία 4-3!!!

90′  Τέσσερα τα ελπτά των καθυστερήσεων και ενώ στην εξέδρα τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

90+4′  Τέλος του αγώνα. Η Ελλάδα στο τέλος των προκριματικών βάζει όσα γκολ δεν έβαλε στους προηγούμενους εννιά αγώνες της και παρόλο που δεχθήκαμε τρία τέρματα, επιτυγχάνουμε την πρώτη και μοναδική μας νίκη σε αυτήν την προκριματική φάση. Νίκη ψυχολογίας, κυρίως. Τελικό αποτέλεσμα: Ελλάδα – Ουγγαρία 4-3.