Γ’ Εθνική: Η selfie του θριάμβου του Εθνικού και οι λεπτομέρειες της τριάρας στην Κρυα Βρύση

Έξοδος με φιλαράκια την πρώτη μου χρονιά ως φοιτητής στην σχολή γεωπονίας του ΑΠΘ

Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έβγαλαν την… καθιερωμένη σέλφι στο πούλμαν της επιστροφής, μετά τη νίκη με σκορ 1-3 που πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βουρδόγλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν με πάθος να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. Η υπεροχή της ομάδας της Αλεξανδρούπολης καρποφόρησε στο 17ο λεπτό, όταν ο Ερκάν με προβολή άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό.

Στο 23′ ο Τσέκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Η πίεση των ποδοσφαιριστών του Εθνικού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τρεις ακόμη αξιόλογες ευκαιρίες και συγκεκριμένα δύο με τον Γωνιάδη και μία με τον Τσέκο.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Κρύας Βρύσης πίεσε, κατά κύριο με γεμίσματα στη μεγάλη περιοχή, προκειμένου να μειώσει το σκορ, κάτι το οποίο πέτυχε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ίβιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βουρδόγλου αντέδρασαν όμως ψύχραιμα και αποτελεσματικά στο γκολ των γηπεδούχων και με σωστή ανασταλτική λειτουργία διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ και κατόρθωσαν μάλιστα να το διευρύνουν στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, στο σημείο εκείνο δύο από τις αλλαγές του Εθνικού συνεργάστηκαν, με τον Καραπατσιά να τροφοδοτεί τον Κριεζή, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδερίδης (Καστοριάς) με βοηθούς τους Κεντζόπουλο του ίδιου συνδέσμου και Παπαδάκη (Ημαθίας). Την Τετάρτη (14/10) στις 16:00 το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Εορδαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των καιρικών συνθηκών αναβλήθηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, γεγονός που συνέβαλε τα μέγισταώστε το γήπεδο της Κρύας Βρύσης να είναι κατάμεστο από φιλάθλους της περιοχής, που όμως αποχώρησαν απογοητευμένοι μετά την άνετη επικράτηση των εβριτών.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (77′ Κίτσας), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Μισαηλιδης Π., Σιδηρόπουλος (82′ Φλαρούντζος), Πετρίδης, Ίβιτς, Νήρλας, Καρυπίδης (65′ Χατζηστεφάνου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τζορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (67′ Κριεζής), Τσέκος (80′ Αμπραχάμι), Γωνιάδης (85′ Καραπατσιάς)