Γ’ Εθνική: Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου στην 3η αγωνιστική

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το μεγάλο παιχνίδι Καβάλας – Αρη Θεσσαλονίκης, ενώ οι δύο ομάδες του Έβρου αγωνίζονται εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στην Κρύα Βρύση για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα ενώ ο Έβρος Σουφλίου παίζει στο Αγιονέρι με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Ήδη από το Σάββατο αγωνίστηκαν Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την καβαλιώτικη ομάδα να κερδίζει με 1-0.

Οι δύο θρακιώτικες ομάδες μετά τους δύο πρώτους αγώνες τους έχουν από μία (εντός έδρας) νίκη και μία (εκτός έδρας) ήττα, φιλοδοξούν όμως να προσθέσουν βαθμό ή βαθμούς μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει αγώνες πρωταθλήματος και μεσοβδόμαδα για να καλυφθεί το κενό από την καθυστερημένη έναρξη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής για την Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής (ώρα έναρξης στις 16:00, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS): Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Καβάλα – Άρης Θεσσαλονίκης, Εορδαϊκός – Εθνικός Σερρών, Καμπανιακός – Κοζάνη, Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου, ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας και Θύελλα Φιλώτα – Νέστος Χρυσούπολης.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ