Α2 Χάντμπολ: Φιλική νίκη της Ασπίδας Ξάνθης απέναντι στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην πρόβα τζενεράλε τους

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης κατάφερε να επικρατήσει με 24-23 απέναντι στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, στην πρόβα τζενεράλε της στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” της Ξάνθης, καθώς αναβλήθηκε το φιλικό της Κυριακής με την Δράμα ’86 και δεν αποκλείεται να μην υπάρξει άλλο φιλικό μέχρι την πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου και το εκτός έδρας ματς με την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ξάνθης με κορυφαίους τους δύο τερματοφύλακες της Καίκη και Ξενοπανάγο αλλά και τους Τσεσμετζή και Γκουντούλα κέρδισε δύσκολα με 24-23 την μαχητική ομάδα των Κυκλώπων που έδειξε καλά δείγματα γραφής. Ενώ πέρα απο την μέτρια εμφάνιση οι γηπεδούχοι ανησύχησαν ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του Γιάννη Μπρατίδη που ευτυχώς για τους Ξανθιώτες την γλύτωσε με ράμματα.

Βέβαια υπάρχει και λογική στην μέτρια εμφάνιση των κουρασμένων απο τα συνεχή φιλικά και τους έντονους ρυθμούς προπόνησης παίκτες της Ασπίδας που δεν είχαν το μυαλό τους στο φιλικό αλλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Σ.Χ Πυλαίας.