Στο νοσοκομείο ο Χασάν Κούλα μετά το ΑΕΚ – Ατρόμητος, όπου έπαιξε βοηθός με ζαλάδες

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο Περιστερίου ο ξανθιώτης διεθνής βοηθός διαιτητή Χασάν Κούλα, ο οποίος έλαβε μέρος στον αγώνα ως δεύτερος επόπτης της αναμέτρησης.

Ο ξανθιώτης ρέφερι δέχεται μάλιστα τα βέλη από διαιτητικά sites ότι “ηθελε να το κανει τον ..ηρωα και λιγο ελειψε να την πληρωσει ακριβα με τον μη καταλογισμο του οφσαιντ στο 92 που ο Μπάλας εστειλε την μπαλα στο καθετο δοκαρι του Μπαρόχα”.

Το diaititis.gr αναφέρει ότι ο θρακιώτης διεθνής βοηθός “αρνηθηκε στο ημιχρονο να αντικατασταθει από τον Σταυρο Τριτσώνη που ηταν τέταρτος γιατι ζαλιζονταν και νομισε ότι πινοντας ένα παυσιπονο θα γινονταν καλα”.

Όπως συμπληρώνει η ιστοσελίδα, “το αποτέλεσμα ηταν να χειροτερέψει η κατασταση του και να στεκεται με το ζορι στο τερραιν ,οποτε προφανως δεν πηρε ειδηση και το οφσαιντ Και το λεμε αυτό γιατι αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο για εξετάσεις”.

Η αστοχία του να υποδείξει το καθαρό οφσάιντ στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου η ΑΕΚ κινδύνευσε με ισοφάριση μέσα στην έδρα της (νίκησε τελικά με 1-0 με γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους στο τελευταίο δεκάλεπτο), σχολιάστηκε και από τις τηλεοπτικές εκπομπές με έμφαση.

Στην φωτογραφία ο Χασάν Κούλα αριστερά, με τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη να παίρνει την μπάλα του αγώνα έχοντας αριστερά του (και δεξιά στην φωτογραφία) τον πρώτο βοηθό Τσολάκη. Παρατηρητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Γκρούτσης, η έκθεση του οποίου αναμένεται με ενδιαφέρον.