Προσθήκες στους πίνακες της Football League! Ακόμη ένας Θρακιώτης βοηθός στην κατηγορία!!!

Συμπληρωματικές προσθήκες γνωστοποίησε η ΚΕΔ μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου στα αγωνιστικά τεστ, ανακοινώνοντας την προσθήκη ακόμη τριών διαιτητών και δύο βοηθών στην λίστα των διαιτητών της Football League.

Το ευχάριστο νέο για την Θρακιώτικη διαιτησία έρχεται με την είδηση της παρουσίας για ακόμη μια σεζόν του διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Αναστάσιου Χατζημωυσιάδη (τον βλέπετε στην φωτογραφία μαζί με τον έτερο Θρακιώτη διαιτητή της κατηγορίας Χρήστο Γκράνα). Ο Χατζημωυσιάδης πέρασε με επιτυχία τα τέστ του Σεπτεμβρίου, καθώς δεν μπόρεσε να δώσει το καλοκαίρι λόγω τραυματισμού. Ετσι, για ακόμη μια σεζόν θα είναι στους πίνακες των βοηθών διαιτητών της Football League, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως η ΕΠΣ Ξάνθης στην συγκεκριμένη κατηγορία θα έχει τετραπλή πλέον εκπροσώπηση καθώς υπάρχει επίσης ο Χρήστος Γκράνας στους διαιτητές ενώ πλέον αριθμεί τρεις επόπτες καθώς ο Χατζημωυσιάδης έρχεται να συμπληρώσει την λίστα με τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Χουσεΐν Κουλά.

Σε σχέση με όσα είχαν ανακοινωθεί, μετά την συμπλήρωση από την ΚΕΔ, την λίστα με τους διαιτητές της Football League συμπληρώνουν οι Κώστας Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας, Γιάννης Νεοφυτιάδης από την ΕΠΣ Κορίνθου και ο Κώστας Μπαλατσούκας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ενώ στους πίνακες των βοηθών πέρα από τον Τάσο Χατζημωυσιάδη προστίθενται και το όνομα του Κύφου από την ΕΠΣ Πιερίας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ