ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Τους έριξε στα… Πηγάδια νικώντας Ξάνθη και διαιτησία»

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην υπήρχε άνθρωπος που να κρύβει τον εκνευρισμό του για την διαιτησία του Βοσκάκη στα Πηγάδια, ωστόσο πέρα από στρογγυλεμένες δηλώσεις παικτών αλλά και την κίνηση του Αναστασίου να μην πάει στην συνέντευξη Τύπου, επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε.

Ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του τριφυλλιού, όποιος διαβάσει την κριτική για την εξέλιξη της αναμέτρησης, αντιλαμβάνεται τις πεποιθήσεις των ανθρώπων των πρασίνων.

Μετά τον τίτλο «Τους έριξε στα… Πηγάδια» ακολουθούσε η εισαγωγή του κειμένου και εκεί αναφέρεται: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε Ξάνθη και διαιτησία, για την έκτη αγωνιστική της Super League Ελλάδας, χάρη σε κεφαλιά του Τελάντερ»!

Προχωρώντας στην ανάλυση του παιχνιδιού γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες φάσεις της αναμέτρησης. «Στην αμέσως επόμενη φάση, υπήρξε ανατροπή του Μπεργκ από τον Γουάλας εντός περιοχής με τον διαιτητή Βοσκάκη να μην υποδεικνύει το πέναλτι» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σημείο του άρθρου που έχει ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ.

Αμέσως μετά αναφέρει: «Δυο λεπτά αργότερα, ο Βοσκάκης καταλογίζει οφσάιντ σε κεφαλιά του Τελάντερ, που περνάει ελάχιστα από το τέρμα του Τσενάμο χωρίς να έχει δίκιο, ενώ το ίδιο ισχύει και στο 70’, με τον βοηθό Καλφάκη να σηκώνει ξανά λανθασμένα τη σημαία του, αυτή την φορά για τον Μπεργκ».