Η ισοπαλία πιο δίκαιο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό κατά τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε πως κάποιο λάθος θα κόστιζε στην ομάδα του, όμως θεωρεί πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πιστεύω ότι γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις ομάδες να τρέχουν και να παλεύουν πολύ. Επίσης υπήρξαν και πολλά λάθη εξαιτίας του πνεύματος του αγώνα.

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά και με τις αλλαγές που έγιναν με τον Μπαξεβανίδη και τον Βασιλακάκη καταφέραμε να κλέψουμε μπάλας. Δυστυχώς για μας όποιος έκανε το πρώτο λάθος θα κόστιζε.

Έτσι και έγινε με το κόρνερ στο 83′ που έδωσε τους βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Το πιο δίκαιο θεωρώ πως θα ήταν η ισοπαλία, λόγω επίσης και των τελευταίων λεπτών όπου είχαμε 2 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με σκληρά παιχνίδια, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην έδρα μας.

Και σε τέτοια παιχνίδια αν κάνεις ένα λάθος ρισκάρεις να χάσεις τον αγώνα. Από άποψη νοοτροπίας και διάθεσης παικτών είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους γιατί μέχρι τώρα έχουν κάνει καλά αποτελέσματα».