Γ’ Εθνική: Στις Σέρρες ο Εθνικός, εντός έδρας αλλά στην Ορεστιάδα ο Έβρος Σουφλίου

Στις Σέρρες απέναντι στον πρώην Εθνικό Γαζώρου δοκιμάζεται το απογευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του από τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Κοζάνη.

Από την άλλη, ο Έβρος Σουφλίου αγωνίζεται την ίδια ώρα εντός έδρας αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο Ορεστιάδας (αφού στο Δημήτρης Μπακιρτζής γίνονται έργα), απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, επιδιώκοντας τους πρώτους του βαθμούς μετά την ήττα από την Καβάλα στην πρεμιέρα.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης στο πρώτο του παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) νίκησε σχετικά εύκολα το απόγευμα του Σαββάτου τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 2-0, στην δική του πρεμιέρα, αφού είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Στο άλλο ματς που έγινε Σάββατο ο Απόλλων Καλαμαριάς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Καμπανιακό.

Συνοπτικά τα παιχνίδια της Κυριακής (ώρα έναρξης στις 16:30 με απευθείας μετάδοση σε live blogging των δύο ματς των θρακιώτικων ομάδων από το ThrakiSportS): Εθνικός Σερρών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εβρος Σουφλίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Κοζάνη – Εορδαιϊκός, Δόξα Δράμας – Εθνικός Αγιονερίου, Νέστος Χρυσούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Θύελλα Φιλώτα – ΑΠΕ Λαγκαδά.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ