Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στις Σέρρες ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και αυτόν της Αλεξανδρούπολης

Μέσα από τα χέρια του έχασε την ευκαιρία όχι απλά να αποσπάσει βαθμό αλλά ακόμα και βαθμούς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που αν και προηγήθηκε του συνονόματού του στις Σέρρες, τελικά επιστρέφει στον Έβρο ηττημένος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να πετυχαίνει πρώτη γκολ με τον Μαμούτ Σεϊδάν στο 26ο λεπτό.

Η FC Serres κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στο 40′ ο Νικολίτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συριτούδη διαμορφώνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ημίχρονο η FC Serres μπήκε δυνατά και κατάφερε να ξανασκοράρει με αρκετή δόση τύχης χάρη σε σουτ του Κασμερίδη που κόντραρε και άλλαξε πορεία στον Μιχάλη Τσαμουρλίδη.

Κάπως έτσι ξεγελάστηκε ο τερματοφύλακας του Εθνικού και έγινε η ανατροπή και το 2-1 στο 54΄. Το αποτέλεσμα αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ, αφού παρά την προσπάθεια των Εβριτών να ισοφαρίσουν, δεν τα κατάφεραν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παλιούρας της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μηνούδη  της ΕΠΣ Πιερίας.

FC ΣΕΡΡΕΣ (Βάβαλης): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Μερεσιώτης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας, Κούτλας, Κρυστάλλης, Βλάχος, Κατσαρός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ