Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην πρώτη νίκη του Έβρου Σουφλίου επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων στην Ορεστιάδα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο πρώτο του ματς εντός έδρας, έστω και αν αυτό φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα, πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη πέτυχε μια επαγγελματική νίκη. Προηγήθηκε με 2-0, διατήρησε σχετικά εύκολα μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος το προβάδισμα αλλά όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, κινδύνευσε να δεχθεί την ισοφάριση.

Ο Ζιγκερίδης ήταν αυτός που άνοιξε από νωρίς το σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, διαμορφώνοντας το 1-0 από πολύ νωρίς και έτσι διώχνοντας το άγχος για την ομάδα του Σουφλίου. Στην συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες και χρειάστηκε στο 65ο λεπτό με ατομική προσπάθεια ο Λίτσκας να κάνει το 2-0.

Στο 81’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Έβρου Σουφλίου, ο Τσεκερίδης με κεφαλιά από κοντά μείωσε σε 2-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, το οποίο πήρε δραματική τροπή στο τέλος αλλά τελικά δεν άλλαξε το αποτέλεσμά του μέχρι την στιγμή που σφύριξε λήξη ο Δρακίδης της ΕΠΣ Θράκης (είχε βοηθούς τους επίσης κομοτηναίους Δημητριάδη και Τζιώτζιο).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Θυμιανίδης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χιζανασβίλι, Κάρεω, Δραγανίδης (65’ Εφραιμίδης), Λίτσκας, Ζιγκερίδης (70’ Αντωνιάδης Γ.), Εμρέ (65’ Μερτίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Υφαντίδης): Πάπαθανασίου, Βόσδου, Σκέπης, Μπάρμπας (79’ Κραγιόπουλος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζικερίδης (65’ Τσιώμος), Νικολίτσας, Χιονίδης (68’ Τσεκερίδης), Σαπιασβίλι, Παπαϊωάννου.