ΕΠΣ Ξάνθης: Μοίρασε… “καμπάνες” και πρόστιμα η Πειθαρχική Επιτροπή! Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις…

Συνεδρίσε η τριμελής Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης που εξετάζοντας τα φύλλα αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 και της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου πήρε μια σειρά από ενδιαφέρουσες αποφάσεις.

Οι αποφάσεις κυρίως της Τετάρτης είναι αυτές που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Ιγκιτιάν είναι ο μόνος απο τους παίκτες που αποβλήθηκαν που πήρε την φυσιολογική ποινή (1 αγωνιστική) με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να τιμωρούνται με βάση τα φύλλα αγώνων με 3 και 4 αγωνιστικές.

Ιδιαίτερα βαριά είναι η τιμωρία και για την ομάδα του Μαγικού που καλείται συνολικά να πληρώσει 100ευρώ, ενώ πέρα απο τις τιμωρίες του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καρύδη και του Παναγιώτη Ελευθεριάδη, της αφαιρέθηκαν 2 βαθμοι απο το φετινό και 2 απο το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Βαριά ήταν η τιμωρία και για τον Εχίνο που χάνει δύο παίκτες του για 3ματς ενώ θα κληθεί να πληρώσει συνολικά 110ευρώ.

Απο εκεί και πέρα σχετικά με τις ποινές των αγώνων της Τετάρτης για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Νίκος Κριεζής, ενώ βαριά τιμωρία δέχτηκε και η ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Κεσσάνη Ερασμίου. Πιο συγκεκριμένα, πέρα απο την αφαίρεση 3 βαθμών απο το φετινό και 2 απο της νέας σεζόν επειδή η ομάδα αποχώρησε απο το παιχνίδι ενώ αυτό παιζόταν, τιμωρήθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Βλαδίμηρος Μαρκοσιάν για δύο μήνες και πρόσιτμο 100ευρώ.

Τέλος, η Λευκόπετρα δέχτηκε ακόμη μια αφαίρεση βαθμών την δεύτερη την φετινή σαιζόν, καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι με το Άβατο λόγω τραυματισμών, χάνοντας έτσι ακόμη 2 βαθμούς απο τη φετινή χρονιά και 2 απο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Οι αποφάσεις για τα φύλλα αγώνων 27-28/9

Ποινές ποδοσφαιριστών για αποβολές

Αλήογλου Χ.(Ερ. Αστέρας Σελέρου): 1αγ. και10ευρώ

Πέτρο Σ.(Δόξα Σταυρούπολης): 1αγ. και10ευρώ

Φώτης Βίντος(Απόλλων Ξάνθης: 1αγ. και10ευρώ

Ρασήμογλου(Αναγέννηση Π. Χρύσας): 1αγ. και10ευρώ

Καραχουσείν Μ.(Αετός Γοργόνας): 1αγ. και10ευρώ

Μπεδρελίδης Σ.(Ασπίς Πηγαδίων): 1αγ. και10ευρώ

Λοιπές ποινές

Απόλλων Ξάνθης: Επιβάλεται στον Μαρκοσιάν Βλαδίμηρο(πρόεδρος) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια των αγώνων και στον χώρο των αποδυτηρίων πριν την έναρξη και μετά την λήξη του αγώνα για δύο(2) μήνεςκαι χρηματική ποινή των 100 ευρώ.

Απόλλων Ξάνθης: Κατοχυρώνει τον αγώνα με 3-0 υπερ της Κεσσάνης Ερασμίου με 3-0 και αφαίρεση -3 βαθμών απο τον Απόλλωνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και -2 απο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κεραυνός Λευκόπετρας: Κατοχυρώνει τον αγώνα με 6-0 υπέρ του Άρη Αβάτου  και αφαίρεση -2 βαθμών απο τον Κεραυνό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και -2 απο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι αποφάσεις για τα φύλλα αγώνων 30/9

Ποινές ποδοσφαιριστών για αποβολές

Σαρίδης Γ.(Ερμής Μάνδρας): 3αγ. και 30ευρώ

Καραοσμάν Τ.(ΑΕ Ξάνθης): 4αγ. και 40ευρώ

Κότς Σ.(Εχίνος Σπορ): 3αγ. και 30ευρώ

Μπάρκα Α.(Εχίνος Σπορ): 3αγ. και 30ευρώ

Κιοσέ Τζ.(Άρης Αβάτου): 3αγ. και 30ευρώ

Τζιβαρτζίδης Δ.(Αστέρας Μαγικού): 4αγ. και 40ευρώ

Βάιος Ιγκιτιάν(Αστέρας Μαγικού): 1αγ. και 10ευρώ

Λοιπές ποινές

Ηρακλής Ν. Ζυγού: Επιβάλλεται στον κ. Κριεζή Νικόλαο(Προπονητής) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια των αγώνων και στο χώρο των αποδυτηρίων μετά την λήξη των αγώνων για ένα(1) μήνα και χρηματική ποινή των 50ευρώ.

Αστέρας Μαγικού: Επιβάλλεται στον κ. Καρύδη Δημήτρη(Προπονητής) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια των αγώνων και στο χώρο των αποδυτηρίων μετά την λήξη των αγώνων για δεκαπέντε(15) ημέρες.

Αστέρας Μαγικού: Επιβάλλεται στον κ. Ελευθεριάδη Παναγιώτη (Εκπρόσωπος) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια των αγώνων και στο χώρο των αποδυτηρίων μετά την λήξη των αγώνων για δεκαπέντε(15) ημέρες.

Αστέρας Μαγικού: Κατοχυρώνει τον αγώνα με 5-0 υπέρ της Ασπίδας Ξάνθης και αφαίρεση -2 βαθμών στον Αστέρα Μαγικού απο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και -2 βαθμών απο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αστέρας Μαγικού: Επιβάλλεται στο σωματείο χρηματική ποινή 50ευρώ λόγω κακής συμπεριφοράς ομάδας

Εχίνος Σπορ: Επιβάλλεται στο σωματείο χρηματική ποινή 50ευρώ λόγω κακής συμπεριφοράς ομάδας