Ανακοινώθηκε από τον Εθνικό, αλλά έπαιξε αντίπαλός του με το Σουφλί ο Θυμιανίδης μετά από νέα ανατροπή!!!

Σίγουρα τείνει να αποτελέσει το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον εβρίτη τερματοφύλακα Γιάννη Θυμιανίδη, ο οποίος μετά από την παρουσία του στις ομάδες των ΤΕΠ της Ξάνθης και του Πανθρακικού, αποφάσισε φέτος να γυρίσει στον Έβρο αλλά έγινε… μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής: τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά ο 20χρονος γκολκίπερ είχε φημολογηθεί ότι μετά την παρουσία του στον Πανθρακικό, θα πάει στο Σουφλί, την εστία του οποίου είχε υπερασπιστεί και στο παρελθόν. Ωστόσο με μια κίνηση ρελάνς, μετά τις διοικητικές εξελίξεις στον Εθνικό και την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ο Θυμιανίδης πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό, από τον οποίο μάλιστα ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα!

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι είναι παίκτης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, καθώς άλλωστε έπαιξε με την φανέλα των “μπλε” και σε ορισμένα φιλικά (δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ), φαίνεται ότιτα πράγματα έχουν αλλάξει, έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι το διαφορετικό. Μάλιστα, η αποκάλυψη ήρθε από την ίδια την ομάδα του Εθνικού.

Συγκεκριμένα, ο ΜΓΣ έκανε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του τελευταίου φιλικού αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου (και ενώ οι δυο ομάδες έχουν νέο ραντεβού την Τετάρτη στο “Φώτης Κοσμάς”) ότι ο Θυμιανίδης όχι απλά δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ της του Εθνικού, αλλά έχει πάει τελικά (ξανά) στο Σουφλί!!! Μάλιστα, έπαιξε αντίπαλος με τον Εθνικό!!!

Πολλά ακούγονται για αυτήν την νέα αναπάντεχη εξέλιξη, αλλά το τι ακριβώς έχει συμβεί, λίγοι μπορούν να το γνωρίζουν, πέρα από τους ιθύνοντες των δύο ομάδων και φυσικά τον ίδιο τον Γιάννη Θυμιανίδη, η πορεία του οποίου τους τελευταίους μήνες θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί ως ένα από τα πιο ανατρεπτικά μεταγραφικά σήριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θυμιανίδης ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού την περσινή σεζόν και μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, με εισήγηση του Γιάννη Πλαβούκου, είχε υπογράχει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής, από τον οποίο ωστόσο φαίνεται ότι έμεινε ελεύθερος μόλις έξι μήνες μετά.