Την διοργάνωση φιλικών αγώνων με ακαδημίες του εξωτερικού αποφάσισαν στον ΑΟ Ορεστιάδας

Συνάντηση με τους γονείς παιδιών που συμμετέχουν στις «πράσινες» Ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είχε την Κυριακή στο «Νικόλαος Σαμαράς» η διοίκηση του ΑΟΟ και οι προπονητές, που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Μάλιστα, στη συνάντηση αποφασίστηκε η σύσφιξη σχέσεων με ομάδες των γειτονικών χωρών ακόμη και σε επίπεδο ακαδημιών με την διοργάνωση φιλικών, αλλά και η πραγματοποίηση φιλικών αγώνων με την μορφή πρωταθλήματος στα τμήματα που έχουν μικρές ηλικίες.

Παράλληλα οι προπονητές των ακαδημιών διαβεβαίωσαν τους πάντες πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που ξεκίνησε πέρσι έχοντας στόχο να διαμορφώσουν πρώτα σωστούς ανθρώπους και εν συνεχεία σωστών αθλητών.

Αναλυτικά, ο ΑΟΟ αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη πλέον συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου και των προπονητών του Ομίλου με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών. Η προσέλευση των γονέων ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, γεγονός που συνέβαλε σε μία πιο εποικοδομητική συζήτηση.

Το λόγο πήραν αρχικά ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Βασίλης Γκιζάνης καθώς και η πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Βενετίδου Ευμορφία. Οι γονείς πληροφορήθηκαν για τις ώρες και τη γενικότερη λειτουργία των τμημάτων.

Επιπλέον, ύστερα από συνεννόηση διοίκησης-προπονητών, αποφασίστηκε η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες όχι μόνο σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, αλλά και σε επίπεδο ακαδημιών με διοργάνωση φιλικών αγώνων τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας θέλοντας να δώσει και στα παιδιά μικρότερης ηλικίας, τα οποία δεν ανήκουν ακόμα σε αγωνιστικά τμήματα, την ευκαιρία να αγωνιστούν προτίθεται να διοργανώσει μαζί με άλλους τοπικούς συλλόγους φιλικούς αγώνες σε μορφή πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην ομαλότερη ένταξή τους στα μεγαλύτερα τμήματα, ακόμα και σε αυτά του επαγγελματικού αθλητισμού.

Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο πλέον κατάλληλος κ. Στέλιος Κεμανετζής. Ο κ. Κεμανετζής διαβεβαίωσε τους γονείς ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που ξεκίνησε τον προηγούμενο χρόνο και στόχος όλων των προπονητών του Α.Ο.Ο., όπως ο ίδιος τόνισε, είναι πρώτον να συμβάλουν στη διαμόρφωση σωστών ανθρώπων, μετέπειτα σωστών αθλητών και τέλος σωστών παικτών βόλεϊ.

Η συνάντηση έληξε με την επίλυση διάφορων αποριών και συζήτηση προτάσεων από τους γονείς.

Εκ μέρους του Ομίλου ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή και διαβεβαιώνουμε όλους τους γονείς, ότι για οποιαδήποτε πρόταση ή παράπονο έχουν, πως  όλη η διοίκηση και οι προπονητές του Ομίλου είναι στη διάθεση τους με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών».