Τέσσερα γκολ στο φιλικό των Λαβάρων ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν οι δύο εκπρόσωποι της Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στα Λάβαρα (και ενώ θα ξαναδώσουν φιλικό μεταξύ τους την Κυριακή στο Φώτης Κοσμάς).

Το σκορ για την ομάδα του Σουφλίου άνοιξε ο Χιζανασβίλι στο 20ο λεπτό με ξερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της με το έκτο γκολ του Γιώργου Λίτσα στα φετινά φιλικά, στο 550ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρά το ισχυρό προβάδισμα ωστόσο, ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει, με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, αμφότερα από τον Κυριζάκη.

Αρχικά ο Κυριζάκης ήταν αυτός που στο 75ο λεπτό βγήκε ξεμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με εύκολο πλασέ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Η ισοφάριση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με πολύ ωραία ομαδική ενέργεια με τον Ελληνίδη να πασάρει στον Θάνο και αυτός από δεξιά να δίνει ασίστ μέσα στην περιοχή για τον Κυριζάκη.

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν σχήματα, ενώ μαζί με τους παίκτες τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, όπου και θα έχουμε την άτυπη “ρεβάνς” αυτού του φιλικού αγώνα.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Θυμιανίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χιζανισβίλι, Εφραιμίδης, Μερτίκας, Αντωνιάδης, Λίτσκας, Ζιγκερίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Λουκίδης, Ζαγκλιβέρης, Κυλιτζίδης, Εμρέ, Πουλιλιός, Αλεξίου, Ζάχος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βογιατζής, Αμπραχαμιάν, Σκαρλάτος, Σακαλάκης, Παρασκευάς, Καρασερίδης, Πιλτικάκης, Θεοδωράκης, Πελτέκης, Κυριζάκης, Καραπατσιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Συριτούδης, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Τσαμουρλίδης, Μαμούτ.