Ισόπαλο το φιλικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Δόξα Δράμας

Δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Δόξα Δράμας αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο «Φώτης Κοσμάς».

Η ομάδα του Εθνικού μπήκε πιο δυνατά σκόραρε στο 2’ με τον Καραπατσιά, ένα γκολ όμως που δεν μέτρησε με τον παίκτη του Εθνικού να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 4’ ο Μαμούτ με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το σουτ του αρχικά να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Καράδαη. Μετά το πρώτο πολύ δυνατό δεκάλεπτο του Εθνικού οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν την πίεση τους, δημιουργώντας σημαντικές στιγμές στην εστία του Συριτούδη, αρχικά με το φάουλ του Χαριτίδη που σταμάτησε στο δοκάρι στο 14’, και εν συνεχεία με την κεφαλιά του Γκαϊδατζή στο 18’, ενώ και η Δράμα είδε να της ακυρώνεται γκολ με την προσπάθεια του Γκαϊδαρτζή στο 32’ να θεωρείται αντικανονική. Η πίεση των Δραμινών καρποφόρησε στο 39’ όταν ο Γκαίδαρτζής με πλασέ ισοφάρισε για την Δόξα.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές των δύο ομάδων πραγματοποιήσαν αρκετές αλλαγές με τον Κώστα Βουρδόγλου να χρησιμοποιεί και αρκετούς νεαρούς παίκτες, ενώ η ομάδα του Εθνικού είχε και την άτυχη στιγμή προς το τέλος του αγώνα με τον τραυματισμό του Ελληνίδη .

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Βουρδόγλου) Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Σακαλάκης,  Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχανιάν, Πελτέκης, Τορομανίδης, Καραπατσιάς, Θεοδωράκης, Μαμούτ. Έπαιξαν στο 2ο και οι Θυμιανίδης, Κυριζάκης, Ελληνίδης, Κομεσίδης, Σκαρλάτος, Πετρίδης, Πιτιακάκης, Καρακασίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Παντζιαράς) Καράδαης, Βραμετζάλης, Γκαρακλίδης, Πασιατζής, Ντουτσαρίδης, Στόϊκος, Διαμαντίδης, Κουμπρόγλου, Χαριτίδης, Ντο Σάντος, Γαϊδαρτζής. Έπαιξαν στο 2ο και οι Μπάμπουρας, Ρεβυθόπουλος, Δούμπλατζης, Περσίδης, Πετρόπουλος.