Επιστρέφει στην Κρήτη ο Μουνάφο, αλλά όχι αυτή τη φορά ως δανεικός από τον Πανθρακικό

Έναν παλιό του γνώριμο θα εντάξει και πάλι στο δυναμικό του ο Πλατανιάς, ο οποίος τις τελευταίες ώρες κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Χανιώτες τα βρήκαν με τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μουνάφο την τελευταία διετία έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά φέτος φαινόταν ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Όσο για τον Πλατανιά, αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2010-11, όταν η ομάδα έπαιζε ακόμα στην Γ’ Εθνική,  ως δανεικός από τον Πανθρακικό.

Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος δεν υπολογιζόταν φέτος στον Αστέρα Τρίπολης  στον οποίο αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια έχοντας 83 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (65 στη Σούπερ Λιγκ).

Τη χρονιά που πέρασε, είχε 49 εμφανίσεις στην Αρκαδία και ήταν βασικός. “Έγραψε” 35 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 11 στο Γιουρόπα Λιγκ και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά η έλευση πολλών παικτών φέτος στο “Θ. Κολοκοτρώνης” (όπως οι Χαμντανί, Τορμένα, Λανθαρότε, Δημούτσος), δεν άφηναν πολλές ευκαιρίες στον Αργεντινό.

Ο Μουνάφο πριν μετακομίσει στον Αστέρα και αφού έκανε το… “αγροτικό” του στον Πλατανιά, είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Πανθρακικό με τον οποίο είχε 66 εμφανίσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτησή του υπήρξε εισήγηση του Γιώργου Παράσχου…