Με… Μιγιαήλοβιτς το «καλωσόρισμα» της διοίκησης στους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με ανταλλαγή ευχών, χαμόγελα, κέφι και υπόσχεση για σκληρή δουλειά στο γήπεδο, σε ένα οικογενειακό κλίμα, διοίκηση , τεχνικό τιμ και αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέρασαν μαζί ένα όμορφο απόγευμα την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Thraki Palace (ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου της ομάδας).

Οι άνθρωποι του νέου ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός είχαν την ευκαιρία, δυο ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, να απευθύνουν το επίσημο καλωσόρισμα σε παλιούς και νέους παίκτες που θα φορούν φέτος τη «κυανόλευκη» φανέλα των Εβριτών.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τους στόχους και τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης, τους λόγους για τους οποίους τα νέα πρόσωπα μπήκαν μπροστά και ανέλαβαν τα ηνία του ιστορικού τμήματος σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό των βημάτων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, διοικητικά , λειτουργικά και οργανωτικά.

«Ο καθένας μας έχει το δικό του ξεκάθαρο και διακριτό ρόλο εντός του ΔΣ. Θα μαστε κοντά σας, θα είμαστε συνεπείς απέναντί σας στις υποχρεώσεις μας. Ζητώ και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την φανέλα που γράφει Εθνικός. Θα είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου, δίπλα σας στις καλές αλλά περισσότερο στις δύσκολες στιγμές» ήταν το μήνυμα του Γ. Γεωργιάδη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους περισσότερους αθλητές της ομάδας αλλά και με τους προπονητές.

Από την πλευρά του, στη σύντομη παρέμβασή του ο προπονητής Σάκης Μουστακίδης, περιέβαλε με εμπιστοσύνη το φετινό υλικό της ομάδας, δήλωσε σίγουρος για μια καλή χρονιά που θα προσφέρει και φέτος χαρές και συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής. «Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν, ικανότητες υπάρχουν , όπως επίσης και μεγαλύτερη όρεξη από όλους για δουλειά στο γήπεδο» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η όμορφη και ευχάριστη συνάντηση έγινε παρουσία του Σέρβου άσου Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, αγαπημένου στον κόσμο της ομάδας, που βρίσκεται για λίγες ημέρες ξανά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Όπως έχει μάλιστα αναφέρει το ThrakiSportS, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει συμφωνήσει στην διάρκεια της σεζόν να ενταχθεί στο ρόστερ του Εθνικού, αν και εφόσον φυσικά ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.