Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Τόρο, Γούτα, Λοντίγκιν και Λουτσέσκου – Έμεινε έξω ο ΑΠΟΕΛ

Η Αστάνα έγινε η πρώτη ομάδα από το Καζακστάν που βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην Κύπρο μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς.

Χατ-τρικ για τον Ρούνεϊ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατεί επιβλητικά με 4-0 της Μπριζ και να προκρίνεται επίσης, με δύο νίκες, στους ομίλους. Άνετα πέρασε με 3-0 και η Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της Λάτσιο.

Ανατροπή και νίκη για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με 3-1, ενώ αντιστρόφως, ανατροπή και νίκη είχαμε και για την Παρίζαν επί της Μπάτε Μπορίσοβ με 2-1, όμως η πρόκριση στους Λευκορώσους.

Με αυτά τα πέντε τελευταία εισιτήρια ξεκαθάρισαν και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού του Δημήτρη Γούτα αλλά και της Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη, που όπως έγραψε από το βράδυ της Τρίτης το ThrakiSportS, θα βρεθούν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και αποφεύγουν την πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωποι.

Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης. Μαζί με Ολυμπιακό και Ρόμα, στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται και δεν θα παίξουν μαζί τους η Σαχτάρ Ντόνετσκ του μπαμπά Λουτσέσκου, η Σεβίλλη, η Λιόν, η Ντιναμό Κιέβου, η Γαλατάσαράι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι ομάδες των Γούτα, Τοροσίδη, Λουτσέσκου και γενικά όσες μετέχουν στο τρίτο γκρουπ θα ψαρέψουν τρεις αντιπάλους, έναν από κάθε άλλο γκρουπ δυναμικότητας.

Στο πρώτο γκρουπ μετέχουν και είναι πιθανοί αντίπαλοι οι Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Τσέλσι (Αγγλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Γιουβέντους (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), η Ζενίτ (Ρωσία) του Γιούρι Λοντίγκιν και η Αϊντχόφεν (Ολλανδία).

Στο δεύτερο γκρουπ μετέχουν και είναι πιθανοί αντίπαλοι οι Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Πόρτο (Πορτογαλία), Αρσεναλ (Αγγλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Βαλένθια (Ισπανία), Λεβερκούζεν (Γερμανία) και Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία).

Τέλος, στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και πιθανοί αντίπαλοι όλων των Θρακιωτών είναι οι Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία), Γκλάντμπαχ (Γερμανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Γάνδη (Βέλγιο), Μάλμε (Σουηδία) και Αστάνα (Καζακστάν).