Όσα έγιναν στο φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Έβρο Σουφλίου

Σε ένα δυνατό φιλικό ματς προετοιμασίας ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχθηκε τον Έβρο Σουφλίου στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν άνετη νίκη με τρία γκολ διαφορά, όπως είχε συμβεί και στο προ δεκαημέρου φιλικό στα Λάβαρα.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη από την αρχή της αναμέτρησης έλεγξαν τον ρυθμό και κατάφεραν να σκοράρουν τρία τέρματα στα πρώτα 23΄λεπτά του αγώνα (Μερτίκας 7΄, Ζιγκερίδης 19′, Εφραιμίδης 23΄)  πιέζοντας ψηλά και αναγκάζοντας την άμυνα και το κέντρο του Ορέστη σε λάθη τα οποία  κατάφεραν να τα μετουσιώσουν σε γκολ.

Μετά το τριακοστό λεπτό οι παίκτες του Γιώργου Αραμπατζή κατάφεραν να βρουν τα πατήματα τους και μείωσαν προσωρινά με τον Σκερλετίδη στο 30΄, αλλά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ζιγκερίδης (45΄) έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους με αποτελέσματα να μην σημειωθεί κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να έχουν από μερικές ευκαιρίες.

Άψογο το διαιτητικό τρίο των Κεσούδη, Δαλή και Χαραλαμπίδη, όπως αναφέρει το radioevros.gr, όπου υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, λεπτομέρειες, φωτορεπορτάζ αλλά και βίντεο από τον αγώνα.

Ορέστης Ορεστιάδας (Αραμπατζής Γιώργος): Δερνεξής (45΄Καλφόπουλος), Σαραγλίδης, Βλασίδης (60΄Αλεξακούδης Π.), Πετρόπουλος,  Ζαχαρνούδης, Καϊσίδης (45΄Δερνεξής Χ), Μεμούρης (60΄Μπαλάκης), Παπαγιαννίδης, Μπακιρτζής, Νικολαΐδης (45΄Στεφανίδης), Σκερλετίδης (60΄Αλεξακούδης Γ.)

Έβρος Σουφλίου ( Χρυσοστομίδης Μπάμπης): Λουκίδης, Ζαγκλιβέρης (58΄Πουλιλιός), Αντωνιάδης Γ. (66΄Αντωνιάδης Μ.), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης (58΄Χιτζανασβίλι), Αβογιάν (45΄Ναθαναηλίδης), Εφραιμίδης (66΄Ζάχος), Μερτίκας (45΄Μπάμιος), Λίτσκας (58΄Κυλιτζίδης), Ζιγκερίδης (45′ Κουτσούλας)