ΕΠΣ Θράκης: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Ελπίδα Σαπών

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Ελπίδα Σαπών και συγκεκριμένα τον έμπειρο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη, τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Αραμπατζή και τον αμυντικό Δημήτρη Αναγνωστίδη.

Πορτιέρο της Ελπίδας θα είναι φέτος ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία ενός έτους με τον σύλλογο. “Το πουλί” έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή θεωρείται πολύ σπουδαία για την ομάδα της Ελπίδας καθώς ο πρώην παίκτης του Πλατανιά και της ΑΕ Καλλονής εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο και σε άλλους τομείς, μιας και έχει αποκομίσει πολλές εμπειρίες αγωνιζόμενος σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Ποντίων στο Θρυλόριο.

Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρεται ότι οι Γιώργος Αραμπατζής και Δημήτρης Αναγνωστίδης συμφώνησαν με την διοίκηση να αγωνιστούν φέτος με τα χρώματα της Ελπίδας.

Ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Αραμπατζής αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Αστέρα Αιγείρου με μεγάλη επιτυχία δείχνοντας πάθος και μαχητικότητα στο παιχνίδι του αλλά και την δεινότητα του να σκοράρει στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 24χρόνος αμυντικός Δημήτρης Αναγνωστίδης έρχεται από τον πρωταθλητή του Α ομίλου της Α ΕΠΣ Σερρών Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής ενώ στο παρελθόν έχει αγωνηστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Γεφυρούδι, Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα.