Νέα “καριέρα” για τον Νίκο Μπαχαρίδη! Ανέλαβε πρώτος πρόεδρος του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής!!!

Τον Νίκο Μπαχαρίδη οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως προπονητή της Κ20 του Πανθρακικού και παλιότερα ως τον παίκτη – σύμβολο της ομάδας της Κομοτηνής, με την οποία έζησε (και μάλιστα τις περισσότερες χρονιές ως αρχηγός) όλη την πορεία της χρυσής δεκαετίας του 2000 που οι πράσινοι βρέθηκαν από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης μέσα από διαδοχικές ανόδους αρχικά στην Δ’ Εθνική, μετά στην Γ’, στην συνέχεια στην Β’ Εθνική και τελικά στην μεγάλη κατηγορία της Super League.

Όπως όμως λίγοι ενδεχομένως να φαντάζονταν πριν μερικά χρόνια ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα φορέσει την φόρμα του προπονητή, κοουτσάροντας ακόμα και την πρώτη ομάδα του Πανθρακικού στο Στάδιο Καραϊσκάκη την περσινή σεζόν, ακόμα πιο λίγοι θα περίμεναν ότι θα αναλάβει ρόλο… παράγοντα και μάλιστα αυτόν του… προέδρου. Εδώ και μερικές ημέρες όμως συμβαίνει και αυτό, έστω και αν αυτό συνέβη χβρίς τυμπανοκρουσίες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Νίκος Μπαχαρίδης παράλληλα με τα καθήκοντά του ως προπονητής της Κ20 του Πανθρακικού ανέλαβε και πρώτος πρόεδρος στην ιστορία του νεοσύστατου αθλητικού σωματείου ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής! Πρόκειται για τη νέα ομάδα στίβου που συστήθηκε εδώ και λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ροδόπης και προέρχεται από την διάσπαση ουσιαστικά του ιστορικού συλλόγου της Ολυμπιάδας Κομοτηνής (θυμηθείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Για την ακρίβεια, ακόμα δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στον νεοσύστατο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, αλλά στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του νέου σωματείου ο “Μπάχα” αποδέχθηκε τον ρόλο του προέδρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Επιτροπή της οποίας προεδρεύει ο Νίκος Μπαχαρίδης είναι επταμελής, έχει αναλάβει να τρέξει τις υποθέσεις του συλλόγου μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών και την ανάδειξη του πρώτου του Δ.Σ. και σε αυτήν μετέχουν και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι από τον αθλητισμό της Ροδόπης…