Η οικονομική κρίση και το… κάτι εξαιρετικό που κρατά τον Λουτσέσκου στην Ξάνθη!

Εκτενέστατες αναφορές κάνουν τα μέσα ενημέρωσης της Ρουμανίας στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, με την κατάσταση να επηρεάζει τον τουρισμό από την Ρουμανία αλλά και τους ποδοσφαιριστές και προπονητές όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα έσπευσαν να πάρουν δηλώσεις και από τον τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου να σχολιάσει την κατάσταση και αν η οικονομική κατάσταση τον κάνουν να σκέφτεται τον… επαναπατρισμό.

Ο Λουτσέσκου αρχικά τόνισε πως πραγματικά τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας μοιάζουν δύσκολα, ωστόσο έσπευσε να σχολιάσει πως μπορεί και ο δικός του μισθός να είναι αρκετά χαμηλότερος απ’ ότι στην Ρουμανία και στις προηγούμενες ομάδες που εργαζόταν ωστόσο στην Ξάνθη όπως ανέφερε υπάρχει κάτι το διαφορετικό, “αυτό που φτιάχνουμε εκεί είναι κάτι το εξαιρετικό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου τόνισε πως έχει βρει την ηρεμία του στην Ξάνθη, έχει καλύτερη ισορροπία αλλά και μεγαλύτερη σταθερότητα στην δουλειά του, χωρίς επηρεασμούς, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που τον αφήνουν να σκέφτεται μόνο την δουλειά του, βάζοντας για ακόμη μια φορά τέλος στα όποια σενάρια αποχώρησης του από τον Ξανθιώτικο σύλλογο.