ΕΠΣ Έβρου: Συνεχίζουν με Μαυράκη οι πρωταθλητές της ΑΕ Διδυμοτείχου

“Οι πρωταθλητές συνεχίζουν μαζί”. Αυτό ήταν το σχόλιο των ανθρώπων της Α.Ε. Διδυμοτείχου σχετικά με την την ανανέωση του Χρήστου Μαυράκη.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση,  ο μηχανοδηγός του τρένου (όπως έλεγαν και οι φίλαθλοι της ομάδας), που  έφερε στο Διδυμότειχο  μετά από δεκατρία χρόνια  την κούπα του πρωταθλητή της  Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου δήλωσε αποκλειστικά στο radioevros.gr:

Η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν κάτι που θέλαμε εξαρχής και οι δύο . Έτσι ήρθε σαν επισφράγισμα των κόπων και των επιτυχιών της περασμένης χρονιάς.Φέτος με τον ένα όμιλο στην Α΄κατηγορία η ομάδα και πάλι έχει υψηλούς στόχους, βέβαια θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά θα έχω και την βοήθεια του Πασχάλη Κοκκινίδη ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή.Στο αγωνιστικό κομμάτι ήδη όλοι οι παίκτες της προηγούμενης χρονιάς έχουν προθυμοποιηθεί να συνεχίσουν  επιπροσθέτως  σχεδιάζουμε με την νέα διοίκηση μερικές προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει ακόμα και σε ένα πρωτάθλημα με περισσότερες απαιτήσεις  .Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα για την περυσινή προσπάθεια που κατέλαβαν και μου έδωσαν την ευκαιρία στην πρώτη προπονητική  μου χρονιά να κατακτήσω μαζί τους το πρωτάθλημα αλλά και να περάσω με τον καθένα από αυτούς στιγμές που φυσικά θέλουμε όλοι να επαναλάβουμε και φέτος.