Ανακοινώθηκαν από την ΧΑΝΘ τα αδέρφια Ερμείδη! Οι πρώτες τους δηλώσεις στο ThrakiSportS για τον Αρίωνα και τη νέα πρόκληση….

Παίκτες της ΧΑΝΘ αποτελούν από την Τετάρτη οι δύο ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές του Αρίων Ξάνθης, όπως διαβάσατε στο ThrakiSportS (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ). Σχετική ανακοίνωση έγινε μάλιστα πλέον με κάθε επίσημο τρόπο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια μέρα μετά την μεταγραφή στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης τα αδέρφια Ερμείδη, ο Παναγιώτης (δεξιά) και ο Δημήτρης (αριστερά), μίλησαν στο ThrakiSportS για την πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά τους, αλλά και τις δυσκολίες μιας τέτοιας μετακίνησης σε τόσο μικρή ηλικία, και φυσικά τον Αρίωνα Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Θ.S: Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, και ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σας.

Παναγιώτης Ερμείδης: “Τα συναισθήματα μπορώ να πω είναι ανάμεικτα. Ευχάριστα γιατί πραγματοποιώ ενα μεγάλο βήμα στην πορεία μου με τη συμμετοχή μου σε μια ιστορική ομάδα, την ΧΑΝΘ, που θα είναι θετικό για την εξέλιξη μου και ταυτόχρονα να βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από την άλλη υπάρχει μεγάλη συγκίνηση που αποχωρίζομαι φίλους κ γνωστούς”

Δημήτρης Ερμείδης: “Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση τα συναισθήματα μου είναι ευχάριστα αφού έχω τη δυνατότητα να παίξω σε μια ιστορική ομάδα με μεγάλους στόχους. Βέβαια, αυτή τη στιγμή, μου είναι πολύ δύσκολο να σκέφτομαι ότι θα αποχωριστώ την πόλη μου την αγαπημένη μου ομάδα και τους φίλους μου αλλά είμαι πρόθυμος να κάνω το “επόμενο βήμα”

Θ.S. : Κεφάλαιο Αρίων, τι σημαίνει για εσάς και τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσετε.

Παναγιώτης Ερμείδης: “Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον Αρίωνα φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις! Ο Αρίωνας μπορώ να πω είναι η δεύτερη οικογένεια μου, δέθηκα απίστευτα με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους γίναμε φιλαράκια, ήμασταν μια παρέα κ δεν θα τους ξεχάσω ποτε! Επίσης είμαι ευγνώμων στους προπονητές του Αρίων που συμμετείχαν στην μπασκετική εξέλιξή μου αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Ιδιαίτερα με τον κόουτς Χρήστο Παπαδόπουλο αναπτύξαμε μια πολύ στενή σχέση και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και όλος ο ΑΡΙΩΝΑΣ”

Δημήτρης Ερμείδης: “Ο Αρίωνας είναι η ομάδα της καρδιάς μου, δε θα ξεχάσω τι έζησα εγώ και οι συμπαίκτες μου σ’ αυτήν την ομάδα, ειδικά την τελευταία χρόνια που φτάσαμε τόσο ψηλά. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στην εφηβική ομάδα που από την πρώτη στιγμή με στήριξαν, με ενθάρρυναν και με βοήθησαν να διώξω το άγχος μου καθώς και όλους τους προπονητές , αλλά ιδιαίτερα τον “coach Παπ” που με πίστεψε και μου έδωσε τόσο χρόνο συμμετοχής σε κάθε αγώνα της εφηβικής ομάδας”.