Προχωρημένες συζητήσεις του ΑΟ Ορεστιάδας με τον Σπύρο Γκολίτση

Σε συζητήσεις με την ομάδα της Ορεστιάδας για να την αναλάβει τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Σπύρος Γκολίτσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε το greekvolley και δείχνουν να επιβεβαιώνονται από πηγές τόσο στον Έβρο όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γκολίτσης, που επί πολλά χρόνια ήταν πρώτος προπονητής στη ΜΕΝΤ και την οδήγησε ως πρωταθλήτρια πριν ένα χρόνο στην Volley League μαζί με την Ορεστιάδα, φέρονταν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ηρακλή Χαλκίδας, ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρόταση που ήρθε από την Ορεστιάδα “ήταν πολύ δελεαστική για τον πρώην προπονητή της ΜΕΝΤ κι ίσως αλλάξουν τα δεδομένα”.

Είναι προφανές ότι ο ΑΟΟ και ο Κώστας Δεληκώστας οδηγούνται σε διαζύγιο, ένα χρόνο μετά την έναρξη συνεργασίας μεταξύ τους. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές όπου και θα δοθεί η απάντηση Γκολίτση στην διοίκηση Γκιζάνη αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας, αλλά οι τηλεφωνικές επαφές είναι συνεχείς.

Παράλληλα πάντως, στην Ορεστιάδα εξετάζουν και εναλλακτικά σενάρια – αλλά θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα να κλείσει το θέμα του προπονητή, αφού αμέσως μετά πρέπει να υπάρξει και ριζική ανανέωση του ρόστερ, αφού δύσκολα θα μείνουν οι βραζιλιάνοι με δεδομένες τις εκκρεμότητες σε βάρος τους και τις δηλώσεις τους, ενώ άγνωστο παραμένει ποιοι θα μείνουν και από τους Έλληνες.