Πρόκριση του Πανθρακικού στην επόμενη φάση του… Golden Barista

Μπορεί ο Πανθρακικός να δυσκολεύεται στην φετινή μεταγραφική περίοδο λόγω της μη αδειοδότησης που επιβάλει περιορισμούς, ωστόσο έχει έμμεσες επιτυχίες σε άλλα επίπεδα. Και ένα από αυτά είναι το… Golden Barista, η δημοφιλής εκπομπή του Mega που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ με παρουσιάστρια την Κλέλια Ρένεση.

Ο γνωστός διαγωνισμός της Jacobs Espresso για τον Χρυσό Barista της χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πολύ καλά πηγαίνει σε αυτόν η Παρασκευή Ανδρικοπούλου. Τι σχέση έχει με τον Πανθρακικό; Φαινομενικά καμία. Ωστόσο η 30χρονη κοπέλα υπήρξε φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το 2004 ως και το 2009 και εξακολουθεί να μένει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Άλλωστε εργάζεται στο El Clasico, μαγαζί ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη και βασικό στέκι όλης της οικογένειας του Πανθρακικού. Όλοι την ξέρουν και όλους τους ξέρει. Για αυτό στο “Καλή επιτυχία Παρασκευή Ανδρικοπούλου!! Ειμαστε περήφανοι!” που έκανε το El Clasico μετά τα μεσάνυχτα, τα “πράσινα” likes άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Η Παρασκευή αγωνίστηκε με στόχο να είναι ανάμεσα στους Baristi που θα διαγωνιστούν για μία θέση στον ημιτελικό και τα κατάφερε περίφημα με την ομάδα της και μπήκε στην τελική τριάδα. Δείτε το επεισόδιο…