Προς Βέροια οδεύει ο Νίκος Ουσταμπασίδης, παρέα με Βρύζα και Γεωργιάδη

«Ο Γεωργιάδης έκανε στον ΠΑΟΚ αυτό που πίστευε και αυτό που θεωρούσε καλό για τον ΠΑΟΚ και πήρε την ευθύνη γι’ αυτό. Πλέον, το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έκλεισε και είναι πιθανό να γίνει μια καινούργια αρχή σε άλλον σύλλογο. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Βέροια, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο. Η προπονητική είναι ένας χώρος που του αρέσει και θέλει να διακριθεί».

Με τα λόγια αυτά σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» το μέλλον του Γ. Γεωργιάδη και το δικό του ο αλεξανδρουπολίτης άμεσος βοηθός του Νίκος Ουσταμπασίδης, επιβεβαιώνοντας ότι μάλλον θα συνεχίσει στη Βέροια, μαζί με τον Γεωργιάδη αλλά και τον Ζήση Βρύζα που ήδη έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής εκεί.

Μπορεί με το που τελείωσε χρονιά για τον ΠΑΟΚ να μην ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση του Νίκου Ουσταμπασίδη, αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν ότι ο Θρακιώτης προπονητής θα συνεχίσει στη Βέροια, κάτι και που ο ίδιος δε διέψευσε στη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ενώ μίλησε σα να είναι ένα, με τον Γεωργιάδη, οπότε πιθανοτατα θα τον ακολουθήσει και στην Ημαθία.

Σε ερώτημα για το ι έφταιξε για την αποτυχία του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Ουσταμπασίδης απάντησε: «Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, σε μεγάλο βαθμό εκεί κρίνεται η πορεία μιας ομάδας. Ο σχεδιασμός, το ρόστερ, το τι θέλεις να κάνεις. Με αυτό το πλάνο αποφασίζεις τους παίκτες που θέλεις να πάρεις. Αυτό γίνεται κατά βάση το καλοκαίρι για να μην πω και λίγο πιο πριν. Σε μεγάλο βαθμό αυτό δεν έγινε πέρσι, και πάει να γίνει τώρα. Αν αυτό πετύχει τότε θα είναι πιο εύκολο για να πετύχεις τους στόχους σου».

Τέλος, για τα χρήματα του Σαββίδη που δεν πιάνουν τόπο, σχολίασε: «Τα χρήματα δεν φτιάχνουν τις ομάδες. Το ότι ξοδεύεις πολλά χρήματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φτιάξεις και καλή ομάδα. Υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα, όπως και παραδείγματα ομάδων που με λίγα χρήματα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου. Είναι μια σειρά πραγμάτων και καταστάσεων που μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί και να πατήσει πάνω σε αυτά. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιασύνη από όλους όσοι εμπλέκονται στην ομάδα να έρθουν γρήγορα τα αποτελέσματα. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους, την οργάνωσή τους. Και περισσότερο να βρίσκονται στην ομάδα άνθρωποι με γνώμονα την αξία τους και όχι επειδή πουλάνε οπαδιλίκι. Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους όπως ο Άρνεσεν και στο τέλος θα κριθεί. Είναι σοβαρός παράγοντας, έχει στα συν του ότι έλυσε το οικονομικό και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουν όλοι. Πρέπει να εμπιστευθεί τον Άρνεσεν και να του δώσει χρόνο παρακολουθώντας τον».