Photos: Η… “πολιορκία” του Τζούριτς και των λοιπών διεθνών από τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη…

Με φίλους μου στο πανηγύρι του χωριού

Δυο μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας για το World League, ακόμα συζητιέται στη Θεσσαλονίκη και στα βολεικά στέκια της πόλης, η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και ιδίως στο παιχνίδι με την Κίνα.

κοριτσιαΑντικείμενο λατρείας έγιναν οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής ανδρών μετά το τέλος του αγώνα με την Κίνα, με τον Δημήτρη Τζούριτς να αποτελεί τον πόλο έλξης των μικρών κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζούριτς μετά το τέλος του αγώνα με την Κίνα φωτογραφήθηκε με τα όμορφα κορίτσια της εθνικής κορασίδων του Γιάννη Ανδρεάδη, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος «πολιορκήθηκαν» από δεκάδες παιδιά που είχαν κατακλύσει το Αλεξάνδρειο όχι πια για να δώσουν αυτόγραφα, αλλα να βγάλουν selfie (αφού άλλωστε άλλαξε η σχετική μόδα και αντικαταστάθηκε από τις φωτογραφίες).

Παρά την πίκρα του  αποκλεισμού οι διεθνείς μας δεν χάλασαν  χατήρι σε κανένα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους με το φίλαθλο κοινό της συμπρωτεύουσας στα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

κοριτσια3