Οι δηλώσεις των Τζούριτς και Κουμεντάκη μετά τον αποκλεισμό από την Κίνα

Στην προσπάθεια που κατέβαλλαν η Εθνική Ελάδας στάθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Κίνα οι δύο εβρίτες της ομάδας, ο αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας, εμφανώς συγκινημένος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Εθνική μας ομάδα ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης για την συμπαράσταση.

«Στεναχωρέθηκα πολυ. Κρίμα. Τα δώσαμε ολα. Αλλα για μια φάση δεν τα καταφέραμε. Οι σκέψεις μου ειναι πολλες θελω να πω πολλα πραγματα αλλα δεν μου βγαίνουν. Εμεις θέλαμε την πρόκριση και για μας και για τον κοσμο. Θελω να ευχαριστήσω τον κοσμο της Θεσσαλονίκης που γέμισε το γηπεδο. Η συμπαράσταση τους ηταν καταπληκτική. Η ομαδα αυτή εχει τεράστιο ταλέντο. Ακόμα και τώρα πιστεύω ειμαστε η καλυτερη ομαδα του ομίλου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι δύσκολα. Στον αθλητισμό αυτά υπάρχουν και η απογοήτευση υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, αλλά έτσι τα φέρνει η ζωή. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να δουλέψουμε όλο αυτό το χρόνο και να περιμένουμε μέχρι να μας δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία. Θα δουλέψουμε κι εκεί και από εκεί και πέρα είτε λέγεται World League είτε European League, για εμάς ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».