Φωτιά στο Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την έναρξη του World League!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Πυκνοί μαύροι καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Σλοβακία και Κίνα για τον πρώτο αγώνα του World League.

O λόγος όπως γράφει το festival, οφείλεται, ότι ξέσπασε φωτιά, ευτυχώς, δίχως δυσάρεστες συνέπειες. Η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο σύστημα εξαερισμού του γηπέδου, στις κερκίδες, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άνδρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα στο Παλαί Ντε Σπορ και στη σάλα “Nick Galis Hall” αρχίζουν οι αγώνες για τον όμιλο της Εθνικής μας στο World League και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε δεν τίθεται θέμα αναβολής τους, αν και υπήρξαν σκέψεις για αυτό.

Η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση:

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι μετά από πιθανό βραχυκύκλωμα σε αεραγωγό του Αλεξανδρείου Μελάθρου εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε άμεσα αλλά προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και με κοινή απόφαση της ΕΟΠΕ και της FIVB και την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων (πυροσβεστική, ΔΕΗ, Αστυνομία και Αλεξάνδρειο) αποφασίστηκε οι αγώνες του World League να διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας Κίνα – Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 19:45 και ο δεύτερος αγώνας Ελλάδα – Μεξικό θα ξεκινήσει 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ματς.

Toν αγώνα της εθνικής μας και τις προσπάθειες των θρακιωτών Τζούριτς και Δαλακούρα, ολόκληρο το τριήμερο θα μεταδώσει LIVE το ThrakiSportS , αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με το Μεξικό.