H όμορφη δανέζα αεροσυνοδός που… “γκαντέμιασε” την Εθνική Ομάδα

Η Εθνική Ομάδα έχασε από τα Νησιά Φερόε, αποκλείστηκε από το Euro 2016, έγινε κάτι σαν… περίγελος της Ευρώπης με τις δυο αυτές ήττες. Η ταλαιπωρία που προηγήθηκε ήταν μεγάλη, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία.

Η πτήση από την Κοπεγχάγη στα Νησιά Φερόε την Παρασκευή ήταν μεν άνετη, ωστόσο έγινε με ένα μικρό αεροσκάφος και τους πάντες να είναι ολίγον τι… στριμωγμένοι στις τρεισίμισι περίπου ώρες που βρεθήκαμε σε αυτό (δυόμισι ήταν η πτήση αλλά φάγαμε και μια ώρα αναμονή εντός του αεροσκάφους στην Δανία για τον ανεφοδιασμό).

Ευχάριστη νότα στο ταξίδι αποτέλεσε η συγκεκριμένη αεροσυνοδός (δεν υπήρχαν άλλωστε και πολλές, άλλη μία μονάχα που πιο πολύ έδινε… εντολές παρά σέρβιρε και εξυπηρετούσε τους επιβάτες). Ήταν απόλυτα ευγενική και εξυπηρετική και για τον λόγο αυτόν έλαβε ως δώρο από τον Γκιρτζίκη ένα… λαβαράκι της Εθνικής Ομάδας, το οποίο έδειξε στην συνέχεια με καμάρι στον φακό του ThrakiSportS.

Ωστόσο όταν της ζητήσαμε να ευχηθεί καλή τύχη στην Εθνική, μας απάντησε ότι το εύχεται μεν, αλλά μέσα της θα ήθελε πολύ και μια επιτυχία από τα Φερόε, καθώς μπορεί να μην βλέπει ποδόσφαιρο, αλλά παραδοσιακά της αρέσει να είναι με τον… αδύναμο. Και για μια Δανέζα τα Φερόε ήταν ο αδύναμος στην προκειμένη περίπτωση. Δυστυχώς τότε δεν υποπτευόμασταν ότι ο αδύναμος της συγκεκριμένης σειράς των αγώνων θα είναι η Ελλάδα…