Γ’ Εθνική: Και ο Αιγινιακός στους πιθανούς αντιπάλους Σουφλίου και Εθνικου

Με την ολοκλήρωση την Κυριακή των πλέι αουτ υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική, ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά οι αντίπαλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου στο νεο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ουσιαστικά αυτό που ενδιαφέρει τις δυο ομάδες του Έβρου είναι ο υποβιβασμός του Αιγινιακού, που έχασε από την Καρδίτσα και έπεσε από την Football League, ενώ με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι πιθανό ως ομάδα της Πιερίας να βρεθεί μαζί με τις ομάδες της Θράκης εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο κατά τον καταρτισμό των ομίλων.

Ήδη από τη κανονική περίοδο είχαν υποβιβαστεί από το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Εθνικός Γαζώρου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετέχουν επίσης στον 1ο Όμιλο, που για ακόμα μια χρονιά θα θυμίζει Β’ Εθνική (για να μην πούμε ίσως και Α’, παλιότερων εποχών).

Συνολικά δέκα ομάδες  (Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Έβρος Σουφλίου, Άρης, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Καμπανιακός, Εθνικός Νέου Αγιονερίου και Ηρακλής Αμπελοκήπων, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Θύελλα Φιλώτα) μετρά ο όμιλος που παρέμειναν στην Γ’ Εθνική και σε αυτές, εφόσον μείνουν όλες γιατί πχ ο Φιλώτας μπορεί να πάει αλλού, θα προστεθούν τρεις (ίσως και πέντε) που ανέβηκαν από τα τοπικά και δύο (ίσως και τρεις) από αυτούς που έπεσαν από την Β’ Εθνική.

Ο προβληματισμός μεγενθύνεται στο ότι είναι άγνωστο που θα επιλεγούν να σταλούν οι ομάδες των νομών Φλωρίνης (Θύελλα Φιλώτα), Κοζάνης (ΦΣ Κοζάνη, Εορδαικός) και Πιερίας (Πιερικός, Αιγινιακός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους) με τη λογική να λέει πως οι τρεις πρώτες αν αποχωρήσει ο Άρης να συμπληρώνουν τις 16 ομάδες του 1ου ομίλου.

Πολλά δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS πριν από δύο εβδομάδες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ