Photo: Οι τέσσερις Θρακιώτες που εκπροσωπούν το ελληνικό βόλεϊ στο μακρινό Μεξικό!!!

Μπορεί ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Ανέστης Δαλακούρας να έμειναν στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο όπως έγραψε το ThrakiSportS, δυο άλλοι θρακιώτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μεξικό, όπου δίνει τους πρώτους αγώνες μετά από δέκα χρόνια η Εθνική Ανδρών στο World League.

Ο λόγος για τον ορεςστιαδίτη παράγοντα – μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου και τον κομοτηναίοι δημοσιογράφο – απεσταλμένο του ΠΣΑΤ (και καλό φίλο και συνεργάτη του ThrakiSportS) Στέφανο Λεμονίδη, ο οποίος και μας έστειλε την φωτογραφία.

Οι δυο τους πλαισιώνουν τον αλεξανδρουπολίτη διεθνή Ραφαήλ Κουμεντάκη, που ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής Ομάδας στον αγώνα με την Κίνα και τον επίσης αλεξανδρουπολίτη προπονητή της Ορεστιάδας Κώστα Δεληκώστα, που είναι ως γνωστός βοηθός προπονητής του ομοσπονδιακού Σωτήρη Δρίκου!

Ο  Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου μάλιστα μετέφερε στους παίκτες τα λόγια του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη: «Συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια. Όλοι μαζί, μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τους βραχυπρόθεσμους και τους μακροπρόθεσμους. Η ομάδα έχει μέλλον , τίποτα δεν τελείωσε, καθώς έχουμε το ματς με τη Σλοβακία, αλλά και το τουρνουά της Θεσσαλονίκης».