Απίστευτο σενάριο για Λουτσέσκου και Ολυμπιακό! Πινγκ-πονγκ μεταξύ Ελληνικών και Ρουμανικών δημοσιευμάτων…

Μια απίστευτη είδηση, απίστευτη σαφέστατα και όχι για την προπονητική αξία του Λουτσέκσου, αλλά για την λογική που αναδείχτηκε σαν είδηση έχει ξεκινήσει να αναδημοσιεύετε από διάφορα σάιτ σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Βλέπετε τα Ελληνικά ΜΜΕ που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα να αναπαράγουν ότι συμφώνα με τους Ρουμάνους ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό, ασχέτως αμ από το πρωί όλα συγκλίνουν στο  ότι οι Πειραιώτες τα  έχουν βρει σε όλα με τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο αναφέρονυ ακόμη και το γεγονός πως ο Ρουμάνος θα έχει να διαχειριστεί κοντά στα 60εκατομύρια, καθώς και οτι η πώληση της Skoda φέρνει την αποχώρηση του!

Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι η είδηση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος, μια και ενώ την ίδια ώρα τα Ελληνικά ΜΜΕ σπεύδουν να αναφέρουν ότι οι Ρουμάνοι γράφουν αυτό, στην Ρουμανία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Σύμφωνα λοιπόν με σύσσωμο τον Ρουμάνικο τύπο Ελληνικά δημοσιεύματα είναι αυτά που φέρνουν τον Λουτσέσκου κοντά στον Ολυμπιακό, και μάλιστα αναφέρονυ ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Ξάνθη για να… αγοράσει τον Λουτσέσκου. Μάλιστα στα Ρουμάνικα σάιτ αναφέρουν ότι σύμφωνα με Ελληνικά δημοσιεύματα ο Λουτσέσκου είναι υποψήφιος μαζί με τον Μουράτ Γιακίν και ακόμη έναν ξένο (εννοούν τον Σίλβα).

Το κατά πόσον αυτή η είδηση με τον τρόπο που αναδημοσιεύεται δείχνει να μοιάζει με… γκάφα που πιθανόν να την ξεκίνησε κάποιο δημοσίευμα, μια και ούτε από την Ξάνθη αλλά ούτε και από τον Ολυμπιακό προκύπτει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού της Ξάνθης.