Άλλες τρεις θρακιώτικες παρουσίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Καζάν

Ο Ξανθιώτης κολυμβητής Χρήστος Κατραντζής δεν θα είναι ο μόνος Θρακιώτης που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Καζάν.

Στην ρωσική πόλη για το Παγκόσμιο Κολύμβησης θα βρεθούν άλλοι τρεις Θρακιώτες. Όχι όμως για το κανονικό πρωτάθλημα, αλλά για αυτό των βετεράνων.

Πρόσφατα έπιασαν τα όρια για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων δύο αθλητές του Νηρέα Ορεστιάδας, στην έκτακτη ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Καβάλας.

Πρόκειται για τη Αθανασία Γρούτσου και το Γιάννη Ανδρεάδης. Η Αθανασία Γρούτσου κατάφερε πέντε όρια πρόκρισης στην κατηγορία 40-44 ετών σε 50-100 ελεύθερο και 50-100-200 πρόσθιο. Ο Ανδρεάδης έπιασε τέσσερα όρια πρόκρισης στην κατηγορία 55-59 ετών στα 50-200 ελεύθερο και 50-100 πρόσθιο.

Έτσι οι δύο αθλητές του Νηρέα Ορεστιάδας μαζί με τον Αριστείδη Μαχαιρίδη που είχε πιάσει τρία όρια σε προηγούμενους αγώνες στην κατηγορία 25-29 ετών, θα έχουν την τιμή να εκπροσωπήσουν την χώρα μας και φυσικά τον Νηρέα Ορεστιάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν της Ρωσίας 10-16 Αυγούστου 2015.