ΕΠΣ Έβρου: Μια ένσταση ανατρέπει τα δεδομένα στα μπαράζ παραμονής

Μια ένσταση που κατατέθηκε μετά το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής στην δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί νέες αγωνίες στις τρεις ομάδες, ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού που πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Το περασμένο Σάββατο στο Σουφλί Αραράτ και Δόξα Δόξης έμειναν στο 0-0, ενώ την περασμένη εβδομάδα στην Ορεστιάδα η Δόξα Δόξης επιβλήθηκε του Ακρίτα Ορμενίου με 2-1. Με αυτά τα δεδομένα ο τελευταίος θα είχε ήδη υποβιβαστεί και θα ήταν αδιάφορος στο παιχνίδι με το Αραράτ που προγραμματίζεται στο Σουφλί.

Ωστόσο όπως γνωστοποιήθηκε στο ThrakiSportS, ο Ακρίτας Ορμενίου έχει υποβάλει ένσταση για πλαστοπροσωπία από την πλευρά της Δόξας Δόξης στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν η ένσταση γίνει δεκτή από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου η κατάσταση θα ανατραπεί.

Πιο συγκεκριμένα, αν η ένσταση γίνει δεκτή, βάση κανονισμού η Δόξα Δόξης θα χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και κατά συνέπεια θα είναι αυτή που θα υποβιβαστεί δεδομένα, ενώ θα μετατραπεί σε τελικό η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ορμένιο και Αραράτ.

Η κρίσιμη συνεδρίαση και απόφαση της ΕΠΣ Έβρου αναμένεται εντός της εβδομάδας, ώστε να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση πριν την διεξαγωγή του τελευταίο αγώνα της χρονιάς…